ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της γιατί ήταν κουρασμένη – Έβαλε στο μπιμπερό φαιντανύλη

Σοκάρει στις ΗΠΑ η υπόθεση θανάτου ενός μωρού μόλις εννέα μηνών, το οποίο οδήγησε στον θάνατο η ίδια του η μητέρα, στην Φλόριντα, δίνοντάς του φαιντανύλη μαζί με το γάλα, καθώς η ίδια ήθελε να ξεκουραστεί.

Την υπόθεση έκαναν γνωστή οι αρχές, την Τετάρτη (12/7). Το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιουνίου, στην περιοχή Κάλαχαν. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των διασωστών να σώσουν το μωρό, το οποίο εντόπισαν χωρίς σφυγμό στο σπίτι που έμενε, κατέληξε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Η 17χρονη μητέρα ενώ στην αρχή ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τι συνέβη, η ίδια άλλαξε την ιστορία της ύστερα από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών τις εβδομάδες που ακολούθησαν.

Σε νεκροψία που ακολούθησε, αποδείχθηκε ότι στον οργανισμό του παιδιού υπήρχε ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 10 ανθρώπους. Έτσι την Τρίτη η μητέρα ομολόγησε πως την ημέρα που το μωρό εξέπνευσε, η ίδια ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί και αποφάσισε να γεμίσει ένα μπιμπερό με γάλα  και μια ουσία που νόμιζε ότι ήταν κοκαΐνη αλλά τελικά αποδείχθηκε φαιντανύλη.

Ο σοκαρισμένος, από την υπόθεση, σερίφης είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου: «Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα μπορεί να κάνει αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι αρρωστημένο. Ξεπερνά τη φαντασία μου το γιατί μία μητέρα θα το έκανε αυτό στο παιδί της. Κανείς δεν θα πρέπει να χάνει τη ζωή του λόγω αυτού του τρομερά θανατηφόρου ναρκωτικού, ειδικά ένα αθώο παιδί».

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ