Μεγάλη αθλητική βραδιά στον Realfm 97,8

Πεντέμισι ώρες αθλητικού προγράμματος με Europa League,Conference League και Euroleague θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν απόψε (30/11) από τις 19:00 μέχρι τις 00:30 οι φίλαθλοι ακροατές του RealFm 97.8.

Στις 19:45 live από την OPAP ARENA ο μεγάλος αγώνας του δεύτερου γκρουπ του Europa League μεταξύ και της ΑΕΚ και της Μπράιτον σε περιγραφή του Μιχάλη Φουστέρη και σχόλια του κορυφαίου σπορτκάστερ του ραδιοφώνου Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου και του δημοσιογράφου της αγγλικής εφημερίδας SUN Κωνσταντίνου Λιανού. Την ίδια ώρα ο Χρήστος Μεγγλίδης θα δίνει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση και θα σχολιάζει την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Γερμανία με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Από τις 20:00 ο Δαμιανός Παπαχατζής θα μεταφέρει στον ραδιοφωνικό αέρα του Realfm 97.8 τον παλμό των αγώνων Μονακό-Ολυμπιακός και Παρτιζάν Βελιγραδίου-Παναθηναϊκός (21:45) για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Στις 22:00 ο Real Fm 97.8 θα μεταδώσει από την Ισπανία, σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού Βασίλη Παπαδόπουλου και σχόλιο του Νίκου Μπουζέα, το σούπερ ματς του Παναθηναϊκού για τον έκτο όμιλο με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα». Ταυτόχρονα ο Αριστείδης Νικολάκης θα δίνει πλήρη ενημέρωση και σχόλια για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ για την πρωτιά στον έβδομο όμιλο του Conference League.

Την πιο πλούσια ραδιοφωνική αθλητική βραδιά της σαιζόν θα συντονίσει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ