Mega-λο τηλεοπτικό «χτύπημα» για τον Αντώνη Βλοντάκη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μπορεί να αρνήθηκε να μπει στη «Φάρμα» και να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο «The Bachelor»που …μαγειρεύεται, δεν είπε όμως «όχι» σε μια άκρως δελεαστική …Mega-λη πρόταση που δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε ολοκαίνουργια σειρά που φτιάχνουν για το Mega ο άξιος σεναριογράφος Γιάννης Σκαραγκάς και ο εξαίρετος σκηνοθέτης Βασίλης Ντούρος!

Ο λόγος για τον πολυσχιδή Αντώνη Βλοντάκη που αγαπάει την τηλεόραση, στην οποία έχει κάνει διάφορα και διαφορετικά «χτυπήματα», αλλά που θέλει να υπάρχει μόνο σε project που πιστεύει και όχι να υπάρχει σε αυτή, μόνο και μόνο για να «παίζει» σ’ αυτή. Προτιμάει τη μυθοπλασία και το έχει αποδείξει και με τις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και με μια σειρά γκεστ σε άλλες γερές δουλειές και με την δυνατή παρουσία του για δύο χρόνια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Σας είχα …δώσει τυράκι εδώ και καιρό, πως κάτι σκαρώνει με το Mega και οι έγκυρες πηγές μου είναι πως θα πρόκειται να τον δούμε στην καθημερινή σειρά που ετοιμάζουν για αυτό οι Ντούρος-Σκαραγκάς, σε δυνατό ρόλο-έκπληξη, που δεν κάνει για την ώρα να προδώσω!

Μένει τώρα να πέσουν οι υπογραφές και να φτιαχτεί το υπόλοιπο παζλ στην φιλόδοξη δουλειά που θα έχει απόλυτη πρωταγωνίστρια την χαρισματική Ελισάβετ Μουτάφη-με κλειδωμένο όπως ήδη διαβάσατε τον Αντώνη Καρυστινό.

Ο τίτλος δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά όσοι πήραν πρόγευση της εν λόγω δουλειάς, λένε για …Mega-λο άσσο του καναλιού! Με το καλό λοιπόν!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ