Ματίνα Παγώνη για το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού: «Εγώ νόμιζα ότι είναι στημένο»

Στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα MEGA», βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μήνυμα που έλαβε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό πριν από λίγες ημέρες, μέσω της εκπομπής.

Ματίνα Παγώνη: Το επικό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Συγκεκριμένη την συζήτηση άνοιξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος χιουμοριστικά ανέφερε: «Πηγαίνει σε άλλες εκπομπές και λέει για τα μηνύματα που δέχεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο». Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε αστειευόμενη: «Καλά, εσείς κουτσομπολιό κάνετε κάθε μέρα; Για να ξέρω δηλαδή…».

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη προσέθεσε: «Το μήνυμα εδώ το έλαβα τώρα και μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα. Εδώ με την Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν. Πού να ξέρω εγώ ότι θα είχα μήνυμα… Εγώ νόμιζα είναι στημένο για να είμαι ειλικρινής και το είπα και στον αέρα. Και είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου, όχι δεν είναι στημένο. Είναι μήνυμα που ήρθε τώρα αυτή τη στιγμή».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έστειλε χαιρετίσματα στην… Ματίνα Παγώνη on air – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται πως η Ματίνα Παγώνη είχε λάβει μία καλημέρα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέσω του «Κοινωνία Ώρα MEGA», αφού η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε προηγουμένως εκφράσει την προτίμησή της για τον τραγουδιστή στην ίδια εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ