Μαθήματα pole dancing για τα μοντέλα του GNTM – Έβαλαν τα σορτσάκια τους και χόρεψαν στον στύλο

Μαθήματα pole dancing για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου στον διαγωνισμό μοντέλων. Τα κορίτσια έβαλαν τα σορτσάκια τους και τα μπουστάκια τους και δοκιμάστηκαν στον στύλο προκειμένου να νιώσουν πιο κοντά στην σεξουαλικότητά τους και να την εκφράζουν χωρίς να ντρέπονται.

Η pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή, ήρθε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας για να καθοδηγήσει τα μοντέλα, ώστε να μπορέσουν να απελευθερώσουν με φυσικό τρόπο την σεξουαλικότητά τους και παράλληλα να ασκήσουν το σώμα τους.

Η πλειονότητα των διαγωνιζόμενων ενθουσιάστηκαν, ωστόσο ήταν και κάποιες που φάνηκαν αρχικά να ντρέπονται. Παίρνοντας μέρος στο μάθημα, όμως, με την pole dancing instructor να δίνει εύκολες οδηγίες, τις οποίες τα μοντέλα ακολούθησαν πιστά, όλες ευχαριστήθηκαν την εμπειρία.

Μάλιστα, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επαινούσαν κάθε προσπάθεια των επίδοξων μοντέλων, τα οποία παρά τις αρχικές επιφυλάξεις τους, όχι μόνο συμμετείχαν στο μάθημα, αλλά ζήτησαν κι όλας στο τέλος από την Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ