MasterChef: Το MysteryBox “Μπάμπουσκα” και οι διαγωνιζόμενοι που ρίσκαραν

Έχοντας μπει πλέον στη τελική ευθεία, οι εννέα διαγωνιζόμενοι του MasterChef ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερο MysteryBox, στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Με τον τελικό να “αχνοφαίνεται”, όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσηλώνονται στο πολυπόθητο έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, ενώ είναι από τις τελευταίες φορές που θα βρουν μπροστά τους το χαρακτηριστικό κουτί.

Οι διαγωνιζόμενοι, σηκώνοντας το κουτί για να ανακαλύψουν τι κρύβεται από κάτω, είδαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν άλλα δύο πιο μικρά. Το κουτί “μπαμπούσκα” ξάφνιασε τους παίκτες, οι οποίοι δεν περίμεναν αυτό που αντίκρυσαν.

Όσοι θα έμεναν στο πρώτο κουτί θα είχαν στη διάθεση τους τέσσερα υλικά, συν τα βασικά υλικά του πάγκου και 45 λεπτά, ενώ αυτοί που θα επέλεγαν να πάνε παρακάτω και να ρισκάρουν θα σήκωναν και το δεύτερο μικρότερο κουτί για να μάθουν πως θα μαγείρευαν, έχοντας πλέον άλλα τέσσερα υλικά διαθέσιμα, όμως 10 λεπτά μείον.

Στο πρώτο στάδιο σταμάτησε ο “Μπόμπαινας”, στο δεύτερο ο Παναγιώτης και ο Νίκος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επέλεξαν να σηκώσουν και το τρίτο κουτί, έχοντας τελικά τέσσερα επιπλέον υλικά και 30 λεπτά στη διάθεσή τους.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ