MasterChef: Τελευταία ομαδική δοκιμασία για τους παίκτες με ένα αξέχαστο ταξίδι στον χρόνο

Το MasterChef έρχεται στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού με ένα νέο επεισόδιο την Τετάρτη, στις 21:00.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαϊωάννου, η τελική εξάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός! Όπως γεγονός είναι και η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς, που αυτή τη φορά θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στις δυο Ομαδικές Δοκιμασίες.

Στο πρώτο μέρος αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

Οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας. Πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες και πώς θα επηρεάσουν οι αποφάσεις της, τις εξελίξεις στον διαγωνισμό; Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα κλείσουν με αρχηγία τον κύκλο των Ομαδικών Δοκιμασιών στο MasterChef 2022;

Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος της δοκιμασίας, να συνεργαστεί αρμονικά και να κατανοήσει απόλυτα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει και να κερδίσει το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, αποφεύγοντας το μαγειρικό «έγκλημα» στο «Orient Express».

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ