Σπύρος Μπιμπίλας: Όσα αποκάλυψε για την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη – “Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες με την Ελπίδα Νίνου”

Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η δίκη του γνωστού ηθοποιού είναι σε εξέλιξη με την σύζυγό του να βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας που ήταν οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την ξεχωριστή σχέση που είχε με την Ελπίδα Νίνου.

«Το τελευταίο διάστημα δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της, αποφεύγω επειδή είμαστε και οι δύο μάρτυρες στη δίκη. Χθες ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Επειδή είναι και η Ελπίδα άνθρωπος της ζωής μου και έχουμε ζήσει μαζί στιγμές οικογενειακές, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, θα μιλήσω στο δικαστήριο μόνο. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν σχεδόν καλό. Εμένα με έβαλαν μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ…” σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα μου. Είχαμε οικογενειακή σχέση και αυτή τη στιγμή έχει σπάσει η σχέση αυτή γιατί είμαστε μάρτυρες σε μία δίκη μεγάλων εντάσεων” υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ