MasterChef: Ποια μπριγάδα θα διεκδικήσει το Silver Award; – «Φέρατε πιατάρες, τέτοιο επίπεδο δεν το έχουμε ξαναδεί»

Η Silver Week του MasterChef συνεχίστηκε με το Τεστ Δημιουργικότητας και την γκρι μπριγάδα να έχει σημειώσει ήδη την πρώτη της νίκη από τις συνολικά δύο που χρειάζεται.

Οι παίκτες φορώντας τα διακριτικά των ομάδων τους μονομάχησαν σε ζευγάρια, δημιουργώντας πιάτα που αναδείκνυαν γεύσεις παγωτού.

Με το σκορ να είναι 4-4, ο Χρήστος με τον Σοφοκλή θα έκριναν την έκβαση του ντέρμπι. Με τη νίκη του ο Χρήστος θα έδινε τη χαριστική βολή στους μπορντό αποκλείοντάς τους από το Silver Award, ενώ στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σοφοκλής, θα έφερνε το αποτέλεσμα στα ίσα.

Τελικά δε χρειάστηκε τρίτη δοκιμασία, καθώς ο Χρήστος με το γλυκό του έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην γκρι μπριγάδα, τα μέλη της οποία θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Στο τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς επαίνεσε και τους 10 για τα πιάτα υψηλού επιπέδου που ετοίμασαν: «Συγχαρητήρια κι ένα τεράστιο μπράβο και στους 10. Αυτό το διήμερο παιδιά φέρατε πιατάρες, τέτοιο επίπεδο 8 σεζόν MasterChef δεν το έχουμε ξαναδεί», είπε με θαυμασμό ο γνωστός chef και κριτής.

Ξέρουμε τον πρώτο παίκτη του τελικού που είναι ο αρχηγός Νίκος Κυψίδης. Ποιος άλλος θα είναι μαζί του;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ