MasterChef: Η πατέντα της πράσινης ομάδας που άφησε άφωνους τους κριτές και τους καλεσμένους- ΒΙΝΤΕΟ

Σε “ντέρμπι” εξελίχθηκε η 8η ομαδική δοκιμασία του Masterchef ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της πράσινης ομάδας.

Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Τζον κατάφερε να συγκεντρώσει 107 βαθμούς για τα τρία πιάτα που ετοίμασε ενώ η πράσινη ομάδα με αρχηγό τον Δημήτρη κατάφερε να ισοβαθμίσει με την πατέντα που ετοίμασε, καθώς το γλυκό τους κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών αλλά και των εκλεκτών τους καλεσμένων.

«Πάμε να δούμε, πράσινη ομάδα γλυκό: μους σοκολάτα, μαρμελάδα ελιά, ντομάτα και κραμπλ από αμύγδαλο, θυμάρι και ελαιόλαδο. Εδώ τελικά χρησιμοποιήθηκαν οι ελιές που ο Δημήτρης δεν ήξερε τι να τις κάνει», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Μαζί με τη Ντέμη το είπαμε, τι μπορούμε να βάλουμε δίπλα στην ελιά», συμπλήρωσε ο Δημήτρης.

«Η μαρμελάδα ελιάς που έκανε και μεγάλη εντύπωση στους καλεσμένους…αρχικά τους ακούστηκε λίγο περίεργο η ελιά και η ντομάτα σε ένα γλυκό, οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν με αυτήν την ιδέα. Νομίζω ότι ήταν το πιάτο που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και απέσπασε τα περισσότερα θετικά σχόλια από όλα τα πιάτα και των τριών ομάδων», τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Αυτή λοιπόν η δημιουργία χάρισε στην πράσινη ομάδα 47 βαθμούς και έτσι «μπλε» και «πράσινοι» ήρθαν σε ισοπαλία με 107 βαθμούς. Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τις κουτάλες τους στην κουζίνα του MasterChef.

«Άχαστες λοιπόν οι ελιές καλαμάτας», είπε στην κάμερα η Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ