MasterChef: Η έκπληξη στη βαθμολογία της πρώτης δοκιμασίας στους τελικούς

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 21:00, άρχισε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 2022. Η έναρξη του πολυαναμενόμενου επεισοδίου καθήλωσε τους τηλεθεατές. 

Στο πλατό εισήλθαν αρχικά οι πρώην παίκτες του διαγωνισμού, αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο φιναλίστ, χειροκροτώντας, οι οποίοι και αμέσως πέρασαν στον εξώστη. Την πιο θερμή τους υποδοχή επιφύλασσαν φυσικά για την τελική δυάδα, Καλλιόπη και Παναγιώτη, οι οποίοι με την σειρά τους άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στο βάθος του διαγωνιστικού χώρου ήταν και οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν για τελευταία φορά στην κουζίνα του διαγωνισμού τους δύο φιναλίστ, φορώντας τα καλά τους.

Στην Καλλιόπη ήρθαν να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά της η μητέρα της κυρία Σοφία, η αδερφή της, Λαρίσα, και ο σύντροφό της, Μιχάλης. Από την άλλη πλευρά, στο πλευρό του Παναγιώτη βρέθηκε η κυρία Κατερίνα και ο αδελφός του, Γιώργος.

Στη συνέχεια και πριν από την μαγειρική αναμέτρηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε τις βαθμολογίες του Παναγιώτη και της Καλλιόπης από την πρώτη δοκιμασία των δύο φιναλίστ στους τελικούς, η οποία είχε λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Delta.

Η Καλλιόπη πήρε από τους Θάνο Φέσκο και Γιώργο Παπαζαχαρία 7 στα 10, ενώ ο Παναγιώτης 8 στα 10. Έτσι, ο Παναγιώτης έχει συνολικά 29 βαθμούς έως τώρα και η Καλλιόπη 27. Ωστόσο, τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού ακολουθούν τρεις ακόμα σφραγισμένοι φάκελοι και η τελική μαγειρική δοκιμασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ