MasterChef: “Αγρίεψε” ο Μπόμπαινας για χάρη της Καλλιόπης – “Δεν έχουν μαγειρέψει ούτε αυγό”

Μάχη για την παραμονή της στο MasterChef  έδωσε η Καλλιόπη Μπεζαντέ στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Μεγάλη Τρίτη. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης για ακόμη μία φορά απασφάλισε εναντίον των συμπαικτών του που υποτίμησαν την προσπάθεια της υποψήφιας προς αποχώρηση.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο “Μπόμπαινας” τόνισε πως «κάποιοι προσπαθούν μαγειρικά να υποτιμήσουν την Καλλιόπη. Ξέρετε, είναι όλοι αυτοί που όλους αυτούς τους μήνες δεν έχουν μαγειρέψει ούτε ένα αβγό μες στο σπίτι και η Καλλιόπη τους φροντίζει όλους αυτούς τους μήνες».

«Γιατί οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Μπορεί να έχω διαφορές με την Καλλιόπη σε θέματα χαρακτήρα αλλά τουλάχιστον το λέω και στην Καλλιόπη, το λέει και η Καλλιόπη σε μένα. Οπότε όσα της έχω πει μπροστά, θα βγει έξω από τον διαγωνισμό και θα τα ακούσει. Μάλιστα προχθές της είπα ότι θα αναφερθώ στον χαρακτήρα του Νικήτα και μου είπε, δεν τρέχει τίποτα παρά κάνε ότι νομίζεις» συμπλήρωσε με αιχμηρό ύφος ο παίκτης του MasterChef. «Ρίχνει και η Καλλιόπη! Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σου τα πει από πίσω. Μάλιστα ορισμένους τους ξεφωνίζει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ