Γιάννης Κακλέας: Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το «Βαθύ λαρύγγι» παρά τον Σεφερλή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Κακλέας. Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή με τις δηλώσεις του να προκαλούν αίσθηση.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των παρουσιαστών εάν θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει τον Μάρκο Σεφερλή ή μία… αισθησιακή παράσταση στο θέατρο όπως το «Βαθύ λαρύγγι», ο Γιάννης Κακλέας απάντησε: «Έχει γραφτεί για το θέατρο; Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

Μιλώντας για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, ο Γιάννης Κακλέας ανέφερε: «Δεν συμφωνώ με τον λόγο που έφυγε γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορείς να σηκώνεις ανάστημα μπροστά στα προστάγματα της επιστήμης. Θα τρελαθούμε, θα χαθούμε αν γίνει αυτό. Είναι φίλος μου, τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον κάλυψα γιατί είχε πει όντως ότι θα αποχωρήσει. Εγώ περίμενα ότι θα βάλει λίγο νερό στο κρασί του».

«Είναι ιατρικό το θέμα. Για μένα δεν είναι πολιτικό ούτε θρησκευτικό. Είναι θέμα καθαρά πανδημία, να βρούμε φάρμακα, να γίνουμε καλά» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πώς την βίωσε λέγοντας: «Εξομολογήθηκα πράγματα που δεν είχα πει ποτέ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ