MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού

Δύο πιάτα δικής τους έμπνευσης με βασικά υλικά τη σκορπίνα και το χαβιάρι και ένα πιάτο αντιγραφής του διακεκριμένου chef, Παύλο Κυριάκη, έπρεπε να βγάλουν εις πέρας η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, προκειμένου να προκριθούν στους «2» του φετινού MasterChef.

Πρώτα κρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στη συνταγή του Παύλου Κυριάκη και όπως ήταν αναμενόμενο οι βαθμολογίες τους ήταν πολύ κοντά. Mε διαφορά δύο βαθμών 37 έναντι 35 η Μαρία αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας, περνώντας προσωρινά στην πρώτη θέση.

Στη συνέχεια αξιολογήθηκαν οι πρώτες δύο προσπάθειες των παικτών με τους κοινούς πρωταγωνιστές. Και αυτή η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γευρά νεύρα, δίνοντας το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023 στη Μαρία Μπέη, η οποία διατήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έβαλε τα κλάματα. «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι είμαι εδώ και τα κατάφερα. Κατάφερα να ξεπεράσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι χαρούμενη μετά από τρία χρόνια. Κατάφερα κάτι μόνη μου», είπε συγκινημένη στις κάμερες.

Ο Αλέξανδρος από την άλλη ήταν ευγνώμων που έφτασε μια ανάσα από την τελική δυάδα, ενώ θα ήθελε να επιστρέψει ως εισβολέας στον μαγειρικό διαγωνισμό. Μπορεί να μην κατέκτησε τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο νιώθει πανευτυχής που θα γυρίσει στην αγκαλιά της κόρης του μετά από έξι μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ