Κατερίνα Καινούργιου για πατέρα Αντώνιο: «Δεν θα με ενοχλούσε να καθόμουν και δίπλα του, θα του μιλούσα κιόλας»

Για τον πατέρα Αντώνιο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που τον έδειχναν να κάθεται κοντά στον ιερέα.

Οι φωτογραφίες ήταν από την ημέρα που ο πατέρας Αντώνιος περίμενε στην ουρά, προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας του “Άξιον Εστί”, στην Μητρόπολη Αθηνών. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδειξε να δυσανασχετεί έντονα, όταν ερωτήθηκε για τις φωτογραφίες και μάλιστα αρνήθηκε να απαντήσει.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου είπε αρχικά: «Και εγώ πέρασα εκείνη την ώρα και είδα τον πατέρα Αντώνιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου, είχε πάρα πολύ ουρά και πέρασα από δίπλα τους. Δεν θα με ενοχλούσε να καθόμουν και δίπλα στον πατέρα Αντώνιο. Ακόμα δεν έχει βγει κάποια απόφαση, ούτως ή άλλως. Θα του μιλούσα κιόλας του ανθρώπου, απλά είχε πάρα πολύ ουρά και έφυγα».

Ενώ αργότερα ανέφερε για τον κόσμο που είχε μαζευτεί γύρω από τον πατέρα Αντώνιο: «Να πω την αλήθεια τώρα γιατί ήμουν πολύ κοντά στο σημείο. Όντως έγινε ένας χαμός με τον πατέρα Αντώνιο και υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που φώναζε “αθώος, αθώος” τη στιγμή που περίμενε στην ουρά. Περνούσα από τη Μητροπόλεως και ήθελα να πάω να προσκυνήσω, αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο εκείνη την ώρα και έβλεπα μια φασαρία και όπως γυρνάω βλέπω ότι περιμένει στην ουρά ο πατέρας Αντώνιος. Περίμενε περίπου 4 ώρες, γιατί μετά μου είπαν ότι η ουρά ήταν γύρω στις 5 ώρες. Κάποιοι τον στηρίζουν. Ούτως ή άλλως μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, δεν ξέρουμε αν έχει συμβεί κάτι ή αν δεν έχει συμβεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ