Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί είναι ενοχλημένος με την πριγκίπισσα Κέιτ

Ενοχλημένος με την νύφη του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, φέρεται να είναι ο βασιλιάς, Κάρολος, σύμφωνα με βασιλικούς συντάκτες.

Καμίλα: Η φιλία με την πριγκίπισσα Κέιτ και η αντιπάθεια από την βασίλισσα Ελισάβετ

Ο βασιλιάς της Βρετανίας εμφανίζεται να ενοχλείται όταν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στην Κέιτ και τον γιο του πρίγκιπα, Ουίλιαμ και κερδίζουν μόνο αυτοί τα θετικά σχόλια του Τύπου.

Σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη, Ρίτσαρντ Ίντεν, η δημοφιλία της Κέιτ κλονίζει τόσο τον βασιλιά Κάρολο όσο και την Καμίλα. Πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ο βασιλιάς με την σύντροφο του, Καμίλα αλλά και ο γιος του με την Κέιτ Μίντλετον έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Στόχος να δείξουν ότι διατηρούν ένα ενιαίο μέτωπο και είναι το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας, Ελισάβετ.

Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι: Η μυστική συνάντηση με τον μπάτλερ της Νταϊάνα και η προδοσία

Η εμφάνιση στον Τζέιμς Μποντ

Για παράδειγμα το 2021 τα δύο ζευγάρια εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της ταινία του Τζέιμς Μποντ και συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων. «Νομίζω ότι υπήρξε μία ευκαιρία να δείξουν ότι αυτό είναι το μέλλον της μοναρχίας, ότι βρίσκεται σε ασφαλή χέρια», είπε ο Ρίτσαρντ Ίντεν.

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ»

Ο βασιλιάς φαίνεται ότι δεν επιθυμεί τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με την Κέιτ και να μην δίνουν σημασία στις δικές του εμφανίσεις και τους δικούς του σκοπούς.

Μάλιστα στο θέμα είχε αναφερθεί και ο πρίγκιπας, Χάρι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Ρεζέρβα». Το 2014, σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, ο Κάρολος έδινε ελάχιστη δουλειά και δημόσιες εμφανίσεις στον πρίγκιπα, Ουίλιαμ. Ο λόγος ήταν ότι εκείνη την περίοδο η Κέιτ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο δεύτερο παιδί της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ. «Έκανε (σ.σ. ο Ουίλιαμ) όσα ήθελε ο μπαμπάς να κάνει. Και κάποιες φορές αυτά δεν ήταν πολλά επειδή ο μπαμπάς και η Καμίλα δεν ήθελαν ο Γουίλι και η Κέιτ να πάρουν πολλή δημοσιότητα», έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ