Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της για το «Ζάρι»

Η Μαρίνα Σάττι μετά από μια σύντομη διακοπή των προβών λόγω, του θανάτου του πατέρα της, επανήλθε δυναμικά στο εντατικό πρόγραμμά της για την προετοιμασία της ιδίας και των συνεργατών της για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Μαρίνα με την ομάδα της επέστρεψαν στις πρόβες και ανέβασαν ένα βίντεο στο TikTok.

Στο απόσπασμα που θα δείτε  φαίνεται η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της, υπό το συγκεντρωμένο βλέμμα του Φωκά Ευαγγγελινού, δίνοντας μια μικρή γεύση για το τί ετοιμάζει η ελληνική αποστολή που σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει για το Μάλμε.

Θοδωρής Πανάς: Ο «number one» χορευτής μιλά στο enikos.gr για την Παπαρίζου, την Σάττι και τις αξέχαστες συνεργασίες του με Βοσκόπουλο, Βέγγο και Μαρινέλλα
@sattivibesgr 🎲 Οι πρόβες για το «ΖΑΡΙ» συνεχίζονται ✌🏻 “ZARI” Rehearsals 🇬🇷 #eurovisiongreece2024 #eurovision2024 #marinasattieurovision #zari #marinasatti #eurovisionrehearsals #zarirehearsals @SATTI @wiwibloggs @Eurovisionfn @Eurovision Ert @Eirini Dam @Eurovision ♬ original sound – SATTI.vibes

Να σημειωθεί ότι φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού,  με τη Μαρινέλλα να ερμηνεύει το 1974 το τραγούδι «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου».

Γι’ αυτόν τον λόγο η ΕΡΤ αποφάσισε η Έλενα Παπαρίζου να ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, καθώς είναι μοναδική τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να φέρει την πρωτιά στην χώρα μας.

Μαρίνα Σάττι: Το δημόσιο μήνυμα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Πριν μερικές ώρες, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την απώλεια του πατέρα της.

«Ευγνώμων για την αγάπη σας και όλα τα όμορφα μηνύματα που δέχομαι από εσάς τελευταία. Δείτε φωτογραφίες από τα παλιά αλλά και καινούργιες!» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Eurovision: Ανέβηκε θέση στα προγνωστικά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Στη δεκάδα θέλουν την ελληνική συμμετοχή τα προγνωστικά για τη Eurovision, με μικρές διαφοροποιήσεις να σημειώνονται ανά εβδομάδα.

Η επίσημη σελίδα στοιχημάτων eurovisionworld.com, ήθελε τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» να βρίσκονται στην 8η θέση, μέχρι και πριν μερικές μέρες. Ωστόσο, η ελληνική αποστολή ανέβηκε μία θέση και πλέον, βρίσκεται στην 7η. Η Ελβετία είναι η χώρα που σύμφωνα με τον ιστότοπο είναι πιο πιθανό να κερδίσει τον διαγωνισμό. Ακολουθούν, η Κροατία, η Ιταλία και η Ουκρανία, στις 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis, μένει εκτός 20άδας για τα στοιχήματα, που τη θέλουν να «τερματίζει» πιθανότατα, 24η.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ