Μαρία Ηλιάκη: “Με πρόλαβε ο κορονοϊός πριν κάνω την τρίτη δόση” – Τι συμπτώματα έχει

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη, είδηση που έγινε γνωστή το Σάββατο.

Για τον λόγο αυτόν, η παρουσιάστρια απουσίαζε την Κυριακή από το πλατό της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA. Εμφανίστηκε όμως μέσω βιντεοκλήσης και περιέγραψε στην τηλεοπτική της παρέα στο “Τι λες τώρα” τα συμπτώματα της, υπογραμμίζοντας ότι είναι διπλά εμβολιασμένη.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Όσον αφορά στην κόρη της, Κατερίνα, επισήμανε ότι είναι καλά και ότι δεν έχει πυρετό.

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ