Maria: Αποθέωσαν την Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο – Η επιβίβασή της στη θαλαμηγό Christina O – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε πλήθος κόσμου στην Αντζελίνα Τζολί, με την χολιγουντιανή σταρ να ανταποδίδει την αγάπη που εισέπραξε από το ελληνικό κοινό, στον Πύργο. Πολλοί ήταν εκείνοι οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, που συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο Απόλλων και περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να δουν από κοντά την Αντζελίνα Τζολί.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» του Πάμπλο Λαρέν στον Πύργο, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/10). Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία υποδύεται την σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

Όταν βγήκε από το θέατρο Απόλλων και το κοινό την αποθέωσε με χειροκροτήματα και επευφημίες, εκείνη χαμογέλασε, χαιρέτισε τον κόσμο και έδωσε την ευκαιρία στους φωτογράφους να την απαθανατίσουν πριν μπει στην πολυτελή λιμουζίνα της παραγωγής και αναχωρήσει για το Κατάκολο.

Η ηθοποιός έφτασε στην τοποθεσία των γυρισμάτων, στις 8:30 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της στην Ηλεία, ωστόσο, η παραγωγή φρόντισε ώστε όλες αυτές οι λεπτομέρειες να παραμείνουν κρυφές.

Αμέσως μετά την αναχώρησή της από το θέατρο Απόλλων, η Αντζελίνα Τζολί κατευθύνθηκε στο Κατάκολο για να συνεχίσει τα γυρίσματα, αυτή τη φορά επάνω στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O.

Στο Κατάκολο η Αντζελίνα Τζολί, επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό Christina O

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίστηκαν στο Κατάκολο. Η Αντζελίνα Τζολί μπήκε σε ένα φουσκωτό και προσέγγισε την θαλαμηγό Christina O, όπου νωρίτερα είχαν επιβιβαστεί οι υπόλοιποι ηθοποιοί, οι οποίοι συμμετέχουν στην ταινία «Maria».

Η άφιξη της Αντζελίνας Τζολί προκάλεσε αναστάτωση στο γραφικό χωριό και αρκετοί ήταν αυτοί που, έστω και από μακριά, θέλησαν να τραβήξουν ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από τα όσα συνέβαιναν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ