“Λύγισε” on air η Κατερίνα Καραβάτου – “Κοιτάω στα μάτια όσους με πρόδωσαν”

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, τη νέα της εκπομπή στο MEGA.

Μιλώντας για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της “Τι λες τώρα”, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές και προτιμά την ασφάλεια.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αυτό φαίνεται. Εμένα μου αρέσει να είμαι κάπου και να νιώθω ασφαλής και σίγουρη. Όταν όμως συμβαίνει πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα.

Με βοήθησε η τύχη και τα τόσα χρόνια εργασίας μου. Ποτέ δεν προκάλεσα κάτι κακό στον χώρο εργασίας μου. Αυτή η πρόταση ήταν η καλύτερη που είχα, όταν επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Εγώ δεν θέλω να πω πολλά για την εκπομπή, γιατί δεν γίνονται και όλα… Αυτό που θα δούνε οι τηλεθεατές το Σαββατοκύριακο θα είναι ο δικός μας τρόπος να σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Είμαστε μια ωραία παρέα και θα δώσουμε την δική μας ματιά στα γεγονότα», ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καραβάτου: Κοιτάω στα μάτια όσους με πρόδωσαν

«Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό, έτσι με έμαθαν οι γονείς μου και θέλω να είμαι εντάξει. Αν δεν είμαι εντάξει έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, ζορίζομαι ιδιαίτερα» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου

Και συνέχισε: «Αυτό, όμως, μου δίνει μια τεράστια δύναμη. Γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και ξέρεις ότι έχεις πει την αλήθεια, τότε, αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ.

Τότε έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα τα οποία παλαιότερα δεν θα έλεγες, να κάνεις πράγματα που παλαιότερα ούτε είχες διανοηθεί να κάνεις και να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος»

«Αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Πρέπει να μιλάμε καθαρά πια, να έχουμε την καρδιά μας καθαρή. Όσοι προσπάθησαν να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με πληγώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια, αυτοί μπορούν; Δεν μπορούν», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανα μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσω

«Δε νομίζω ότι είδα κάποιον άνθρωπο χαρούμενο γύρω μου το καλοκαίρι. Πρέπει ενωμένοι και καθαροί να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλιώς δεν βγαίνει.

Οι εγωισμοί και οι εγωπάθειες είναι τόσο πασέ!», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Έχουμε προχωρήσει. Πάμε αλλού. Την έκανα με κόπο και αποφασιστικότητα την προσπάθεια να προχωρήσω μπροστά» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ