Λιάγκας: Έχω δεχτεί πολύ τηλεοπτικό bullying – Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεόραση

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ήταν την Κυριακή ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, αλλά και για τα social media.

“Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό, αλλά έχουν κάνει και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους, αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς. Λέω κάτι, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να θέλει να διαστρεβλώσει.

Γράφει κάποιος στα social media κάτι και αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα καθίσει να δει τι είπες, αλλά θα δει τον προηγούμενο που είτε βρίζει είτε λέει κάτι καλό, και από μιμητισμό θα κάνει ακριβώς το ίδιο, χωρίς λόγο. Άρα τα social μας έχουν αναγκάσει να φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε…” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Την κριτική και το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δεν νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα. Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα.

Αυτό που είχα πει κάποτε για τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά είναι ότι δεν μου αρέσει να τους βγάζουμε στην τηλεόραση για να τους εκμεταλλευτούμε. Aπομόνωσαν κάτι και είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς. Αν δεν θέλω να βλέπω τους χοντρούς το κυριότερο είναι ότι δεν πρέπει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κάθε μέρα” είπε ο δημοσιογράφος.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τα σχόλια που είχε κάνει για τη  Ναταλία Γερμανού

Αναφορικά με τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Ναταλία Γερμανού είπε: “Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και γινόταν μια πλάκα που δεν την έκανα μόνο εγώ, αλλά η μισή Ελλάδα. Ότι η Ναταλία έχει σχέση με μικρότερους άνδρες. Ήταν μια πλάκα που ακολούθησα κι εγώ. Άκομψα; Άκομψα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε…

Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα έχω παραδεχθεί, τα έχω πληρώσει περισσότερο από τον καθένα και προχωράω μαθαίνοντας από αυτά”.

Τι είπε για τη Φαίη Σκορδά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του σε ηλικία 7 ετών. “Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δεν βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου”.

Αναφορικά με τη Φαίη Σκορδά και τη σχέση τους, είπε πως “έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει”.  “Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά κι αν δίνεις, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς, δεν μπορείς να κάθεσαι μαζί του τόσες ώρες. Πρέπει να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και καλή σχέση. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Κι αν θες, είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση”.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

“Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι γιατί έχουμε δύο παιδιά, που είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Είναι απόλυτα ξεκάθαρη η σχέση μου με τη Φαίη. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς  γιατί βλέπουν δυο ανθρώπους που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους” τόνισε.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ερωτευτεί τα τελευταία χρόνια, μετά τον χωρισμό του. Ωστόσο, όπως σημείωσε, αν συμβεί αυτό θα μιλήσει στους γιους του.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η πιο δύσκολη στιγμή του στην τηλεόραση ήταν όταν εργαζόταν στο STAR και έπρεπε να πει στο δελτίο για το δυστύχημα στα Τέμπη με θύματα παιδιά. “Ήταν τότε πραγματικά που δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.