Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει, πέρασε δύσκολα»

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αποκαλύψεων αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση στην οικονομική αρωγή που έδωσε στον Θανάση Βισκαδουράκη πριν από λίγο καιρό.

Λευτέρης Ελευθερίου: «Μας έχει περάσει η ιδέα να χωρίσουμε αλλά όταν έχεις παιδί θέλει…» – BINTEO

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο  Βισκαδουράκης μίλησε προσφάτως δημόσια για την οικονομική βοήθεια που είχε από αρκετούς ομότεχνούς του, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Ελευθερίου ερωτηθείς για το εν λόγω λεπτό θέμα από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο δήλωσε: «Άμα τα λες τι νόημα έχει, πέρασε δύσκολα»…

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος μας ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε

Αναφερόταν φυσικά στις φυσικές καταστροφές που υπήρξαν στα χωριά της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το χωριό καταγωγής της γυναίκας του Βισκαδουράκη όπου ζούσαν μέχρι τότε οι γονείς της, δηλαδή τα πεθερικά του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε μιλήσει δημόσια για τις καταστροφές που οδήγησαν στην οικονομική ανέχεια τον ίδιο και την οικογένειά του και έτσι κάποιοι συνάδελφοί του αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά. Ανάμεσά τους ήταν και ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος αν και παραδέχτηκε ότι το έκανε, δεν θέλησε να επεκταθεί.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Με την σύζυγό μου χάσαμε το πρώτο μας παιδί κι εγώ έπρεπε να δέχομαι ευχές «να μας ζήσει»

Λευτέρης Ελευθερίου για τη σειρά «Μετά τη Φωτιά»: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει να κόβεται έτσι απότομα μία σειρά»

Ο  ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόωρο τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά», στην οποία πρωταγωνιστούσε, αποκαλύπτοντας πως ήταν ένα σοκ για όλους τους συντελεστές.

«Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα τηλεοπτικό. Τον χειμώνα που έκανα τηλεόραση και «κόπηκε» η σειρά… Θα δούμε τι θα γίνει. Τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες, είχαν κάποια θέματα η εταιρεία παραγωγής», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Το τέλος θα γραφόταν, δεν έπαιξε φινάλε. Για μένα ήταν κέρδος, γιατί ήμουν ένας κωμικός ηθοποιός που ξαφνικά έκανε έναν δραματικό ρόλο και όλο αυτό είχε ένα γκελ. Ήταν μία φρέσκια σειρά, μιλούσε για την κακοποίηση των γυναικών», συμπληρώνει ο ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Συμβαίνει αυτό με τις σειρές. Μου είχε συμβεί να τελειώσει νωρίτερα σειρά αλλά όχι να κοπεί έτσι απότομα χωρίς φινάλε. Θα μπορούσαν να μας είχαν πει ότι σε 2-3 επεισόδια πρέπει να το τελειώσουμε», καταλήγει ο Λευτέρης Ελευθερίου για το «Μετά τη Φωτιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ