Λάουρα Νάργες: “Με τον Χρήστο Σαντικάι έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου”

Για την σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, το πρώτο τους φιλί, αλλά και το αν θα παντρευτούν  μίλησε η Λάουρα Νάργες.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη” στο MEGA και εκμυστηρεύτηκε ότι “Με τον Χρήστο δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε επίσημα”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι “Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και βλέπαμε μετά τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε. Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε “το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;” και του είπα “ναι!””.

Ακόμη, η γνωστή παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι “Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε”, ενώ αποκάλυψε ότι ” Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά”.
Τέλος, επισήμανε ότι “Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από ό,τι ξέρω, απ’ ό,τι άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια”, κατέληξε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε η Λάουρα Νάργες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ