Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το Survivor θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό Μεσημεράκι” την Τρίτη ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

“Ήθελα πολύ να ζήσω την εμπειρία. Ήμουν από τους ανώμαλους. Ήθελα πάρα πολύ. Το έβλεπα κι ήθελα να έχω την εμπειρία να δω πως είναι. Στην αρχή πήγα με φόβο μη ξεφτιλιστώ γιατί τα αγωνίσματα είναι πιο δύσκολα απ΄ ότι φαίνονται. Είναι επίσης και πολλή ώρα και με πολλούς τραυματισμούς” τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σχετικά με τον Βαλάντη σημείωσε: “Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ άσχημη. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; Μπήκε για να βρει την ευκαιρία να κάνει μία δεύτερη καριέρα, αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; Μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα επιλύσει εκεί μέσα; Μπήκε γιατί δεν είχε τι άλλο να κάνει; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα πράγματα από την πρώτη μέρα. Μας αποσυντόνιζε από την ώρα που ξυπνάγαμε. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα”.

Όσον αφορά στο love story μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη ανέφερε: “Ο John είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα Κουρεντή έζησε ένα ρομάντζο με τον Κατσαούνη. Νομίζω το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν το παιδιά, όσοι ήμασταν εκεί, λέμε ότι είναι αληθινό”.

“Δεν περίμενα ότι θα αντέξω 50 μέρες στο Survivor. Φοβόμουν τα αγωνίσματα και όταν άρχιζα να ψιλοκερδίζω πήρα θάρρος. Μετά ήρθα κοντά με κάποια άτομα τον Απόστολο, τη Μυριέλλα, τη Ναυσικά και βρήκα και πολύ καλή επαφή και με την μπλε ομάδα” τόνισε και συμπλήρωσε: “Εγώ μπήκα στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική. Το να μπεις όμως στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική, είναι και αυτό μία στρατηγική. Προσπάθησα να είμαι η φωνή της λογικής, αλλά ίσως αυτό είναι αυτό που δεν θέλει το παιχνίδι”.

Όσο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου…ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε χαρακτηριστικά: “Το παιχνίδι δεν θέλει πολλές λογικές. Το παιχνίδι θέλει Βρισηίδες. Δεν θέλει λογικές. Δεν το κατηγορώ, κάποιοι μπαίνουν για να τα κάνουν έτσι”.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ