La promesa – Η υπόσχεση: Ο Κονράδο στρέφει τις υποψίες του στη Χάνα απόψε στις 20:00

Νέο επεισόδιο της σειράς “La promesa: Η υπόσχεση” έρχεται απόψε στις 20:00 στο Open.

Ο Κονράδο στρέφει τις υποψίες του στη Χάνα  αλλά αυτή καταφέρνει να γλυτώσει από την παγίδα που της έχουν στήσει. 

Ο Κονράδο ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος μετακίνησε το σώμα του Τομάς και προσπαθεί να βρει το γιατί, γεγονός που τον ωθεί να ψάξει για ίχνη αίματος σε όλο το αρχοντικό. Εντωμεταξύ, η Σιμόνα δεν αντέχει να μένει άλλο πια στο αρχοντικό μετά τον θάνατο του Τομάς και ενημερώνει την Πία ότι παραιτείται, χωρίς όμως να υπολογίζει την αντίδραση της Καταλίνα. Παράλληλα, η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες.

Την ίδια ώρα, η Χάνα εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί, αλλά τραυματίζεται και ο Μανουέλ κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Παράλληλα, η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Τομάς, πριν τον βρει ο Κονράδο και οι άνδρες του, που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα ένα τα δωμάτια του αρχοντικού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η Μαρκησία.

Η Κρουθ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Χάνα. Τέλος, η Πία λαμβάνει ένα δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα, ενώ ο Μάουρο ενδίδει στη γοητεία της Λεονόρ, πηγαίνοντας στο δωμάτιο της, όπου και τους διακόπτουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ