Κοντά σε συμφωνία με το Mega η Φαίη Σκορδά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές επαφές των καναλιών με πρόσωπα της ψυχαγωγίας, με ορατό το ενδεχόμενο μεταγραφών και ανατροπών στον «χάρτη» των ζωντανών εκπομπών σε Mega και ΣΚΑΪ. Η κρούση που πραγματοποίησε το Mega προς τη Φαίη Σκορδά φέρεται να προχωρά με θετικό πρόσημο, ενώ πληροφορίες της Reallife αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια ζώνη θα πάρει θέση η Φ. Σκορδά, καθώς το Mega εξετάζει περισσότερα από δύο σενάρια για τον ανασχηματισμό που θα κάνει στο καθημερινό off-peak πρόγραμμα και ειδικότερα στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη, χωρίς ακόμα να έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ώρα οι συζητήσεις του Mega με τη Φ. Σκορδά επικεντρώνονται στο περιεχόμενο και στο ύφος της εκπομπής που θα αναλάβει η παρουσιάστρια, εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνησή της από τον ΣΚΑΪ, καθώς και στην εξασφάλιση συγκεκριμένων όρων, όπως ότι η ίδια θα επιλέξει τους συνεργάτες της. Ο ΣΚΑΪ, από την πλευρά του, προχωρά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, παγιώνοντας κάποιες αποφάσεις που έως τώρα διακινούνταν ως σενάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου κλείνει τον ψυχαγωγικό κύκλο της πρωινής ζώνης και οριστικοποιεί την απόφαση για επαναφορά στην ενημέρωση της ζώνης 12:00-14:00, την οποία σήμερα καλύπτει η Φ. Σκορδά.

Η ψυχαγωγία παίρνει μετάθεση στη μεσημεριανή ζώνη και ειδικότερα στο slot 15:00-17:00, που προορίζεται για ζωντανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, για το οποίο ο ΣΚΑΪ αναζητεί ήδη πρόσωπα εκτός αλλά και εντός του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έκανε κρούση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μετακινηθούν από την ΕΡΤ στο Φάληρο. Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, όταν το δίδυμο παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ το «Dot».

Για την ώρα, η πρόταση του ΣΚΑΪ δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να «ξεκουνήσει» το τηλεοπτικό δίδυμο από την «αγκαλιά» της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση επιθυμεί τη συνέχεια του «Στούντιο 4», το οποίο -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή- θα ανανεώσει και του χρόνου στην ΕΡΤ1. Στο «κάδρο» του ΣΚΑΪ για αξιοποίηση σε ζωντανή εκπομπή βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου. Μετά από δύο σεζόν στο «τιμόνι» του «My style rocks», η παρουσιάστρια βλέπει πολύ θετικά την επαναφορά της σε live εκπομπή, ενώ και ο ΣΚΑΪ εξετάζει το σενάριο να καλύψει το ψυχαγωγικό slot της μεσημεριανής ζώνης με την Κ. Καραβάτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ