Η Φαίη Σκορδά έρχεται, η Ελένη Μενεγάκη πάει… βράδυ;

Το Mega απηύθυνε πρόταση συνεργασίας στη Φαίη Σκορδά για καθημερινή εκπομπή. Αναζητείται σόου τύπου «Secret song» για την Ελ. Μενεγάκη.

Σημαντικές αποφάσεις για τις εκπομπές του daytime προγράμματος και για την ενίσχυση του ρόστερ του με δυνατά πρόσωπα της ψυχαγωγίας καλείται να πάρει το Mega, που οδεύει σε νέο σχεδιασμό ενόψει της προσεχούς σεζόν. Στο στόχαστρο του καναλιού της Συγγρού μπαίνει δυναμικά η Φαίη Σκορδά, που διανύει φέτος τη δεύτερη χρονιά του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Mega έχει ήδη προσεγγίσει τη γνωστή παρουσιάστρια, καταθέτοντας επίσημη πρόταση συνεργασίας για την προσεχή σεζόν. Αξιόπιστες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Φ. Σκορδά αποτελεί επιλογή της ανώτατης βαθμίδας διοίκησης του Mega, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ δεν έχει κάνει ακόμα καμία συζήτηση με τη Φ. Σκορδά ενόψει της λήξης της συνεργασίας τους, σχεδιάζοντας να ανοίξει το κεφάλαιο των συμβολαίων που σχετίζονται με την ψυχαγωγία μέσα στον Μάρτιο. Η πρόταση του Mega προς την παρουσιάστρια του «Fay’s time» φέρεται να αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν προορίζεται για την πρωινή ή για τη μεσημεριανή ζώνη. Σε κάθε περίπτωση, η έλευση της Φ. Σκορδά, αν αποφασίσει να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι μετά από 11 χρόνια, θα επισφραγίσει τα σχέδια του καναλιού της Συγγρού για ανασχηματισμό στο off-peak πρόγραμμά του και στις daytime εκπομπές. Την ίδια στιγμή, το Mega καταθέτει νέα πρόταση προς την Ελένη Μενεγάκη για αξιοποίησή της στο βραδινό πρόγραμμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή «Ελένη» διανύει κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία της σεζόν, ενώ, ενόψει της λήξης του συμβολαίου του Mega με την παρουσιάστρια, έπεσε στο τραπέζι διαφορετική φόρμουλα συνεργασίας, με αναζήτηση φορμάτ που θα ταίριαζε σε εκείνη. Οπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, το Mega αναζητεί ένα βραδινό feel-good σόου, στα πρότυπα του «Secret song» στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του καναλιού, το εν λόγω σόου προορίζεται για την Ελ. Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει δεχθεί ανάλογες προτάσεις στο παρελθόν, μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να μεταπηδήσει στη βραδινή ζώνη, καθιστώντας σαφές ότι την ενδιαφέρει μόνο η καθημερινή εκπομπή. Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει η Ελ. Μενεγάκη και ποιες αποφάσεις θα πάρει για το τηλεοπτικό μέλλον της, εντός ή εκτός Mega.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ