Σοφία Μαλκογεώργου – Γιώργος Παπαδόπουλος: Χρυσός έρωτας

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Σοφία Μαλκογεώργου γιόρτασε την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην αγκαλιά του συντρόφου της Γιώργου Παπαδόπουλου.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της έτρεξε η Σοφία Μαλκογεώργου αμέσως μόλις επέστρεψε από την Ντόχα. Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης, που κέρδισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στο ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, είναι ερωτευμένη και ανυπομονούσε για την άφιξή της στο αεροδρόμιο, όπου θα συναντούσε τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαδόπουλο. Εκείνος την περίμενε με μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη και μόλις την είδε να βγαίνει από την αίθουσα αφίξεων, έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει τρυφερά. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Στις 22 Ιανουαρίου ήταν τα γενέθλια της Σοφίας, τα οποία όμως δεν γιόρτασε, καθώς βρισκόταν στην Ντόχα όπου έκανε προετοιμασία. Ετσι, ο σύντροφός της, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της, την περίμενε στο αεροδρόμιο με μια τούρτα-έκπληξη, που είχε πάνω 26 κεράκια.

Ο Γιώργος στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο πριν από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και από την πλευρά της πρωταθλήτριας, γι’ αυτό η σχέση τους έχει γερές βάσεις. Είναι περίπου τέσσερα χρόνια ζευγάρι και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συγκατοικούν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στον χώρο του αθλητισμού και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Αγαπούν τις περισσότερες δραστηριότητες που έχουν σχέση με το νερό, όπως είναι το σκι και το σερφ, ενώ κάθε καλοκαίρι επιλέγουν εναλλακτικούς προορισμούς, είτε οι δυο τους είτε μαζί με καλούς φίλους τους. Μάλιστα, από τα πολυτελή δωμάτια μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων προτιμούν το κάμπινγκ και αναζητούν τρόπους ώστε να βρίσκονται κοντά στη φύση.

Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας το 2023, η Σ. Μαλκογεώργου και η Ευ. Πλατανιώτη κατέκτησαν στο ντουέτο το χάλκινο μετάλλιο, ενώ με τη συμμετοχή τους στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα και την κατάληψη της 6ης θέσης προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ