Kids Radio+: Μια fun-ταστική πλατφόρμα μόνο για παιδιά!

Τo enikos.gr στην παρουσίαση της audio και video συνδρομητικής πλατφόρμας

Της Κορύνας Μαντάγαρη

Και πάλι παιδιά, ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του Kids Radio+, της πρωτοποριακής πλατφόρμας αποκλειστικά για παιδιά. Το enikos.gr βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της συνδρομητικής πλατφόρμας στα γραφεία της Frontstage Entertainment όπου εδρεύουν οι σταθμοί Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3  & Kids Radio 88.6. Εκεί μας υποδέχθηκε η CEO και ιδρύτρια της Frontstage Entertainment Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου και μαζί με τους συνεργάτες της  παρουσίασε την μεγαλύτερη audio και video συνδρομητική πλατφόρμα, σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά, 0 έως 11 ετών.

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου δήλωσε αποκλειστικά στο enikos.gr «Όπως και το Kids Radio 88.6 ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε από μία ανάγκη αντιστοίχως και η συνδρομητική του version έχει γεννηθεί από αυτή την ανάγκη οι γονείς να έχουν και να μοιράζονται περιεχόμενο καλό και ποιοτικό και ασφαλές με τα παιδιά τους, έχει 300+ παιδικά audiobooks που ακόμα και εγώ νόμιζα ότι τα παιδιά δεν θα ενδιαφέρονται και έβλεπα τα παιδιά για μια ώρα και σαράντα λεπτά να ακούνε βιβλία. Έχει 30 ραδιόφωνα που το ραδιόφωνο ξέρουμε όλοι πόσο μοναδική εμπειρία είναι έχει και διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο ψυχαγωγικά και είναι κάτι που θεωρώ ότι το χρειάζονται οι οικογένειες και ελπίζω πως, όπως και το Kids Radio, έτσι και το Kids Radio+, να πάει πολύ καλά και να γεμίσει την ανάγκη των γονιών»

Με χαρά μαζί με τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των media παρακολούθησαν την πρωτότυπη παρουσίαση εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Τσάβαλου , η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η σεφ Γωγώ Δελογιάννη, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη η πρώην βουλευτής, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής Νόνη Δούνια. Έκπληξη για όλους αποτέλεσε η παρουσία της αγαπημένης ηθοποιού Γιουλίκας Σκαφιδά, η οποία παρακολούθησε την παρουσίαση έχοντας στην αγκαλιά της τον τεσσάρων μηνών γιο της.

H νέα πρωτότυπη πλατφόρμα αποτελεί την πλουσιότερη βιβλιοθήκη παιδικών audiobooks και έχει 300+ παιδικά audiobooks, πολλές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές video εκπομπές, που καλλιεργούν τη φαντασία και απαντούν στην περιέργεια των παιδιών, αποκλειστικές συνεργασίες, original περιεχόμενο και 30 online radios για κάθε ώρα και περίσταση. Όλα αυτά συνυπάρχουν σε ένα απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον, χωρίς διαφημίσεις και με έξυπνο γονικό έλεγχο.

Οι μικροί φίλοι που θα περιηγηθούν στην πλατφόρμα Kids Radio+ θα ανακαλύψουν ποικιλία Audiobooks.  Θα βρουν πρωτότυπο υλικό – που φιλοξενείται αποκλειστικά στο Kids Radio+, από σπουδαίους δημιουργούς και αποκτούν μία τεράστια συλλογή από κλασικά και μοντέρνα audiobooks, της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.  Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαρδιστούν με την Φανή και τις πρωτότυπες «Συνεντεύξεις με Ζωάκια», καθώς και με τη σειρά «Τα ζώα Τρελάθηκαν!» των συγγραφέων της Ομάδας Κοπέρνικος. Θα ταυτιστούν με τους ήρωες της σειράς «Μέσα στη Τάξη», του Μάριου Μάζαρη και θα απολαύσουν τον Αντώνη Παπαθεοδούλου να αφηγείται αγαπημένα βιβλία, που ο ίδιος έχει γράψει, όπως «Οι Καλοί και οι Κακοί Πειρατές».  Έχοντας παρέα το αγαπημένο παπαγαλάκι του Kids Radio 88.6 θα κάνουν ταξίδια σε άλλες χώρες και πολιτισμούς, ενώ μέσα από τη σειρά «Ταξίδι στα επαγγέλματα», θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν με έναν άκρως  διασκεδαστικό τρόπο τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας στον χώρο του.  Ακόμα, μέσα από την κατηγορία Videos τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά videos που αποτελούν original περιεχόμενο του Κids Radio+. Τα παιδιά μέσα από πειράματα της ομάδας Planet Physics, θα ανακαλύψουν τη μαγεία της επιστήμης, θα μάθουν εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα διασκεδάσουν με το μοναδικό χιούμορ του Magic Tolto, ενώ με τους Burger Project η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο των εικαστικών, αφού με τη βοήθεια της εικονογράφου Φωτεινής Τίκκου, μπορούν να ζωγραφίσουν μονόκερους και δράκους ενώ, παρέα με την Δανάη Φούσκα, θα δημιουργήσουν ευφάνταστες και εύκολες κατασκευές.

Τέλος μέσα από την κατηγορία online radios, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πάνω από 25 online ραδιόφωνα, που έχουν δημιουργηθεί για κάθε ώρα και περίσταση. Μαθαίνουν διαφορετικά είδη μουσικής, τραγουδάνε αγαπημένες επιτυχίες από ταινίες, χορεύουνε με δημοφιλή τραγούδια, γυμνάζονται μετά μουσικής, έχουν τη δική τους party μουσική, μαθαίνουν τραγουδιστά τις πρώτες τους λέξεις στα Αγγλικά και χαλαρώνουν με white noise.

INFO: Το κόστος για την συνδρομητική πλατφόρμα Kids Radio+ είναι 5.99 ευρώ ανά μήνα, 59.99 ευρώ ανά χρόνο ενώ για 15 ημέρες η δοκιμή είναι δωρεάν.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ