Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Μουτσινά: «Τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε τηλεθέαση»

Την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, η συζήτηση στράφηκε στην ομοιότητα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη» με εκείνη του Νίκου Μουτσινά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό. Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δει τον Νίκο με το αστείρευτο χιούμορ του και το ταλέντο του».

«Έχει κι άλλες πτυχές. Ο Νίκος κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις και μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά ένα τηλεπαιχνίδι. Μπορούμε να τον δούμε σε σόου. Δεν είναι ανάγκη να τον δούμε σε σχόλιο, που τον είχε και τον ίδιο κουράσει τον τελευταίο καιρό λόγω της επικαιρότητας σε μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή», συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια, είναι ικανός σε όλα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ