Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της – Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) η Κατερίνα Λέχου, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία.

«Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο; Γιατί αισθάνομαι ότι όσα χρόνια είμαι εγώ είσαι κι εσύ», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «36», απάντησε η γνωστή ηθοποιός που φέτος ξεχώρισε για την ερμηνεία της στη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

«36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει» είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;» ανταπάντησε η ηθοποιός.

«Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57… και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο», παραδέχθηκε η Κατερίνα Λέχου.

«Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες», ανέφερε στην συνέχει η ηθοποιός. «Στην προσωπική μου ζωή ήμουν λίγο πιο δύσκαμπτη. Στα επαγγελματικά μου είμαι πλέον λίγο πιο ευέλικτη. Εξελισσόμαστε όμως. Όταν ήμασταν πιο νέες, ήμασταν ή μας είχαν βάλει σε ένα κουτάκι, τώρα θέλεις να είσαι ο εαυτός σου, έχεις απελευθερωθεί από όλα όσα σου έχουν φορέσει» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ