«Καταρρέει» η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor -“Είμαι ράκος – Νομίζω ότι θα πέσω κάτω”

“Ράκος” είναι η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor, η οποία δεν μπορεί άλλο με το ροχαλητό του Τάκη Καραγκούνια.

Η παίκτρια των Διασήμων εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ότι δεν έχει καλό ύπνο, ότι είναι αναστατωμένη λόγω των εφιαλτών που βλέπει όταν καταφέρνει να κοιμηθεί και ότι αν δεν σταματήσει αυτό που συμβαίνει, θα πέσει κάτω.

“Εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ διότι ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες” εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Ο Τάκης Καραγκούνιας με την σειρά του, ομολόγησε ότι “Πολλές φορές ροχαλίζω στον ύπνο μου κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους συμπαίκτες μου, γιατί δε μπορούν να κοιμηθούν. Οι πιο πολλοί συμπαίκτες μου ροχαλίζουν αλλά ίσως εγώ να ροχαλίζω λίγο πιο δυνατά. Μερικούς τους ενοχλεί” ανέφερε και πρόσθεσε ότι “Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι πολύ ευερέθιστη σε κάποια πράγματα. Ακόμα και ένα περπάτημα να ακούσει πάνω στην καλύβα από κάποιο ζωάκι, ξυπνάει. Κοιμάται πολύ ελαφριά και αυτό κάνει την ψυχολογία της να πέφτει, γιατί θέλει να κοιμάται”.

“Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω. Είμαι ράκος”, ξέσπασε σε άλλο σημείο του επεισοδίου η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρεντή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ