Αθηνά Ευμορφιάδη: Η αποκάλυψη για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη – “Το παραδέχτηκε…”

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η πρώην παίκτρια του Survivor κάθισε στον καναπέ της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, ενώ προχώρησε και σε κάποιες αποκαλύψεις όσον αφορά στο love story ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την ήττα με τίποτα. Θύμωνα πάρα πολύ. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε διαλύει ψυχολογικά. Όταν λέω σε διαλύει, σε διαλύει. Παίζει πολύ με τα νεύρα σου αυτό το παιχνίδι. Μου έκανε και τρομερή εντύπωση πώς ήμουν και τόσο ήρεμη.

Δεν μου έγινε εμμονή τι έκανε η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη. Υπάρχει μοντάζ, κόψιμο, ράψιμο. Είναι ριάλιτι. Το ριάλιτι αυτό όπως θέλει θα σε παρουσιάσει. Σίγουρα δεν χωράνε και όλα. Η Μυριέλλα έπαιζε με τα νεύρα μας. Τη μία μέρα μας έλεγε ότι θέλει να έχει καλή επαφή με τα παιδιά και την επόμενη μέρα μας έλεγε ‘ εγώ πότε το είπα;’. Είχε φτάσει σε σημείο να πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα και να μας κατηγορεί. Τόσο πολύ.

Γι’ αυτό άρχισα και εγώ να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Το βλέπαμε. Μέχρι και η παραγωγή την τράβαγε να φύγει από την ομάδα των Μπλε. Μιλούσε με όλους. Μόνη της πήγαινε. Εγώ λοιπόν, επειδή της έλεγα ότι φταίει για πράγματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν της άρεσε.

Η Μυριέλλα ξεκίνησε το φλερτ με τον Κατσαούνη για πλάκα στην αρχή, εν τέλει όμως της άρεσε και εμένα μου είπε ότι όντως στην πορεία τον ερωτεύτηκε. Το παραδέχτηκε. Είχαμε μια συζήτηση off camera. Κάθισε και μου είπε κάποια πράγματα για τη ζωή της, ότι όντως τον ερωτεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο, ασχέτως αν μετά είδε πράγματα που δεν της άρεσαν. Στην αρχή ό,τι και να της έκανε αυτός ο άνθρωπος, τον δικαιολογούσε. Λογικό είναι όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται. Όταν άρχισε να βλέπει συνεχώς να δημιουργούνται προβλήματα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όταν ο Λάμπρος με τη Ναυσικά ξεκίνησαν να τη συμβουλεύουν, άλλαξε. Εγώ ήξερα ότι έχει σχέση με τον John, πριν μπούμε στο παιχνίδι μου το είχε πει. Ο Κατσαούνης όμως, πληγώθηκε πάρα πολύ. Εισέπραξε ότι η Μυριέλλα παίζει μαζί του» ανέφερε στο ΣΚΑΙ η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκάλυψε η Αθηνά Ευμορφιάδη για τους παίκτες του Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ