Καραβάτου-Κατσούλης: Η δημόσια συγγνώμη τους μετά τον σάλο με τους δίδυμους του Big Brother-BINTEO

Απολογούμενοι στο κοινό τους ξεκίνησαν την εκπομπή της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τους δίδυμους αδελφούς Βαρουξή, από το Big Brother, τους οποίους το ζευγάρι είχε φιλοξενήσει “Στη Φωλιά των Κου Κου” πριν από λίγες ημέρες.

“Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς” είπε ο Κρατερός Κατσούλης και ακολούθως πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καραβάτου: “Σκέφτομαι πώς αυτές τις στιγμές αυτό που βασικά απαιτούν είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή… είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια… Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτήν τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη”.

Συνέχισε ο Κρατερός Κατσούλης λέγοντας: “Κι επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές, για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, και εκφράστηκε ακόμη και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτήν τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση, πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα”.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής αποκάλυψαν στη διάρκεια ενός παιχνιδιού της εκπομπής ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εκείνη δεν το γνώριζε διότι δεν της το είχαν αποκαλύψει προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ