Big Brother: Σάλος από τις δηλώσεις των αδελφών Βαρουξή: Έχουμε συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να το ξέρει

Θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο προκάλεσαν οι δηλώσεις των πρώην παικτών του Big Brother Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή για το γεγονός ότι είχαν συνευρεθεί στο κρεβάτι με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι είχε δύο ερωτικούς παρτενέρ. Τα αδέλφια έκαναν τη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην εκπομπή “στη φωλιά των Κου Κου”.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τα δύο αδέλφια προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media για να τοποθετηθούν σχετικά με το γεγονός. Ο Χρήστος Βαρουξής υποστήριξε ότι δέχθηκαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social media και μάλιστα κάποιοι τους χαρακτήρισαν «βιαστές». «Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε στo Survivor για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν μία βδομάδα ένα απόσπασμα και πάνε και γράφουν ότι είμαστε και «Βιαστές»

. Όταν σε μία σχέση μεταξύ τριών ανθρώπων (εγώ, ο αδερφός μου και μία κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δύο και όπως ανέφερα και στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε, αυτό θεωρείται βιασμός; (Μην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξίγκι)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βαρουξής. Στη συνέχεια, ο αδερφός του, Παναγιώτης, ανέβασε το ίδιο story σχολιάζοντας: «Σοβαρευτείτε».

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή στο Instagram:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ