Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Βικτόρια προσπαθεί να δώσει στον Νικόλα τις απαντήσεις που ψάχνει

Νέο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η Βικτόρια προσπαθεί να δώσει στον Νικόλα τις απαντήσεις που ψάχνει, όμως αυτός την αντιμετωπίζει με δυσπιστία. Η Ζωή αποκαλύπτει στη Νάσια  το μυστικό της για την εγκυμοσύνη της και παραδέχεται ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Στράτος. Η Νάσια εξοργίζεται και την αποφεύγει. Η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Ίσσαρη και να τον στηρίξει μετά το διαζύγιο.

Επεισόδιο 27ο

Ο Νικόλας προσπαθεί να πάρει από τη Βικτόρια τις απαντήσεις που ψάχνει εδώ και καιρό. Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά την πληγώνει με την καχυποψία του. Ο Παύλος αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την οικογένεια του Νικόλα, και ζητά από τον Βανδώρο να σεβαστεί το απόρρητο της επαγγελματικής τους σχέσης.

Η Μπετίνα προσπαθεί να μάθει για την εγκυμοσύνη της Ζωής και για τον πατέρα του παιδιού που θα γεννήσει η κόρη της. Στην ανακρίτρια, η φίλη του Στράτου προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά και αποκλείει τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει ο Μηνάς και ο Μιχάλης. Η δικηγόρος του Μηνά τον πιέζει να βοηθήσει την Αστυνομία να εντοπίσουν τη Βικτόρια.

Ο Στάθης προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της Νάσιας. Η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Ίσσαρη με τη μετακόμιση και να τον στηρίξει μετά το διαζύγιό του. Η σχέση του Νικόλα με την κόρη του εξακολουθεί να είναι φορτισμένη και προσπαθεί να βρει τρόπους να την πλησιάσει. Η Νάσια ζητάει να μείνει για λίγο στο σπίτι του θείου της. Πώς και γιατί θα προσπαθήσει ο Μιχάλης να παγιδέψει τη Βικτόρια;

Επεισόδιο 28ο

Η ανακρίτρια πιέζει τον Μιχάλη, ο οποίος κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μην αντιμετωπιστεί ο Μηνάς ως ψυχικά άρρωστος.

Η Βικτόρια εξηγεί το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μιλάει για τη συμμαχία της με τον Παύλο, τους λόγους και τον στόχο τους να εκδικηθούν. Ο Νικόλας συνεχίζει να την αντιμετωπίζει με δυσπιστία, αλλά δεν την καταδίδει στην Αστυνομία. Η Βικτόρια τού μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο και τη σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της.

Η Ζωή αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στη Νάσια, για την εγκυμοσύνη της και παραδέχεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Στράτος. Η Νάσια εξοργίζεται και την αποφεύγει.

Η γιαγιά του Μάκη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει, εκτός από τον Νικόλα. Τι ζητάει από τη Σοφία και τη σχέση τους ο Βανδώρος; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν χάσει τον έλεγχο με τη Βικτώρια;

Στον ρόλο της Πολέμη, της δικηγόρου του Μηνά η Ντόρα Μακρυγιάννη και στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη η Ναταλία Τσαλίκη. Ο Στέργιος Νένες υποδύεται ένα κοσμοπολίτη επαγγελματία που κινείται στον χώρο της μόδας και ο Ντάνιελ Νούρκα ένα νεαρό μοντέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ