Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποθέωση στο Twitter – Τα μυστικά περικυκλώνουν τον Νικόλα

Ακόμη μία βραδιά που η σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, Κάνε ότι κοιμάσαι, έγινε πρώτο trend στο Twitter. Τα θέματα που αγγίζει και οι ηθοποιοί που επελέγησαν για κάθε ρόλο παίρνουν τα εύσημα των χρηστών.

«Εξαιρετική σειρά. Καθηλωτική, επίκαιρη με δράση και αγωνία. Κάθε της λεπτό σε κάνει να κολλάς ακόμη περισσότερο και να θες να δεις τη συνέχεια με αμείωτο ενδιαφέρον. Η σκηνοθεσία είναι αυτή που σε κερδίζει και οι πολύ καλοί ηθοποιοί. Μπράβο ΕΡΤ» γράφει ένας χρήστης του Twitter. «Στην ΕΡΤ1 έχουμε μια σειρά που ασχολείται με το bulling, το revenge porn, διαφθορά εγκληματικοτητα και από την αλλη μια σειρά που μίλησε για την ενδοοικογενεισκη βία. Καιρός ήταν να προβληθούν θέματα που καίνε» γράφει άλλος.

Τα μυστικά που έκρυβε η σύζυγος του Νικόλα αποκαλύπτονται σιγά – σιγά σε κάθε επεισόδιο. Ζούσαν μαζί, αλλά εκείνη είχε και μια άλλη ζωή που κρατούσε μακριά από την κόρη και τον άνδρα της.

Ποια είναι η σχέση του Ίσσαρη με τον δικηγόρο του τοκογλύφου και γιατί γνωρίζει τόσες πληροφορίες για τη γυναίκα του Νικόλα; Τι θα αποδείξει το βίντεο που θα ανασύρει η αστυνομία από το κινητό της Νάσιας;#KaneOtiKoimasai 🤫 Δευτέρα, 22:00 με διπλό επεισόδιο στην #ΕΡΤ1 pic.twitter.com/cLYD8n7aoK

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ