Και δεύτερος κύκλος «J2US» το 2022 – Όλο το παρασκήνιο

Εισιτήριο και για την επόμενη χρονιά έλαβε το «J2US» στον Alpha. Η στροφή του καναλιού στα ψυχαγωγικά σόου αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά, καθώς θα συνεχιστεί τόσο το β’ μισό της σεζόν όσο και την… επόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» και για δεύτερο κύκλο στο «Just the 2 of us», που θα επανέλθει στις οθόνες μας το προσεχές φθινόπωρο.

Οσο για τον φετινό τελικό, παρότι υπήρχαν σκέψεις για παράταση του σόου με εξτρά επεισόδια και μέσα στον Ιανουάριο, τελικά οι ιθύνοντες του καναλιού, σε συνεννόηση με τον παραγωγό του «J2US» Νίκο Κοκλώνη, αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία με το live που θα μεταδοθεί ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Η prime time του Σαββάτου δεν θα μείνει κενή, καθώς για τη ζώνη αυτή προορίζεται το «Chart show your countdown», που ύστερα από οκτώ χρόνια αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Το θέμα της παρουσίασης του «Chart show» παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα. Συζητήσεις έγιναν αρχικά με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία το παρουσίαζε επί τρία χρόνια στο παρελθόν.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ωστόσο, είναι πιθανότερο να αξιοποιηθεί στο έτερο σόου «The secret song». Αντίστοιχα, η υποψηφιότητα της Δέσποινας Βανδή, που έπεσε στο τραπέζι, βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση και εξετάζεται, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Η παραγωγή του σόου έχει ξεκινήσει την προεργασία, φτιάχνοντας τις λίστες με τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν με τη μορφή της αντίστροφης μέτρησης. Στην εκπομπή επιστρέφει, μάλιστα, ως ειδικός, ο Πέτρος Δραγουμάνος, που έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο «Οδηγός της Ελληνικής Δισκογραφίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ