J2US: “Πάγωσε” η Δέσποινα Βανδή με το σχόλιο του Ψινάκη για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ένα J2Us βγαλμένο από την “Eurovision” παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου (12/5) οι τηλεθεατές. Μάλιστα 5ος κριτής της βραδιάς ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.

Κατά την διάρκεια της κριτικής για την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι ερμήνευσαν το “Shake it” με το οποίο εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς την χώρα το 2004, ο Ηλίας Ψινάκης “πάγωσε” την Δέσποινα Βανδή με τον σχολιασμό του, αφού αναφέρθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή το Euro του 2004.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision άρχισε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την μπάλα… τον αγώνα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, αφήνοντας “κάγκελο” την Δέσποινα Βανδή, η οποία τον βοήθησε λέγοντάς του: «Η Εθνική, παιδί μου».

Ο Ηλίας Ψινάκης συνέχισε την εξιστόρηση, μετά από αυτή την αστεία συζήτηση, αναφέροντας πως: «Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε στην Eurovision ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους και ήταν μεγάλη ιστορία. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ