Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου – «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια»

Δικαιωμένη έστω και 11 χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού της εμφανίστηκε η Βαρβάρα Παπαγεωργίου, μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου, η οποία αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη όσα της είπαν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε αυτό το σημείο βρέθηκε καμένο το κόκκινο βαν – Η επίσημη καταγραφή ως τον εμπρησμό

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω και δεν το βάζω κάτω. Να πω τα συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια.  Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ», ανέφερε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει. «Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ. Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος  μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους», τόνισε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Η προφητική κουβέντα της Νικολούλη με τον «σκληρό» που συνελήφθη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ