J2US: Λύγισε στον “αέρα” η Σάσα Σταμάτη

Το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση “Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα” κλήθηκαν να τραγουδήσουν ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη Σάσα Σταμάτη στο αποψινό  J2US.

Ωστόσο, φάνηκε ότι το τραγούδι είχε έντονο συναισθηματικό φορτίο για τη Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

“Για ‘σενα μπαμπά εκεί ψηλά! Για ‘σενα” είπε ενώ τραγουδούσε και η φωνή της έσπασε από συγκίνηση.

Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος είχε χάσει τον πατέρα της τον Απρίλιο. Πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα, είχε αανφερθεί στον θάνατο του πατέρα της και πάλι είχε συγκινηθεί έντονα.

Να σημειωθε

“Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι” είχε αναφέρει χωρίς να μπορεί να κρύψει την έντονη συναισθηματική της φόρτιση.

Η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια λέγοντας πως αυτός είναι ο λόγος που ζει ακόμη στο σπίτι με τη μητέρα της, στην Μάνδρα. “Το πήρα όλο το πρόβλημα επάνω μου” σημείωσε.

“Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα” ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος κάνοντας λόγο για γιατρούς “εγκληματίες” και “φονιάδες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ