Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναλαμβάνει το Shopping Star;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως θα διαδεχθεί την Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του “Shopping Star”. Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονταν για το ποια θα είναι η εκλεκτή που θα αναλάβει να παρουσιάζει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το project, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Καλοκαίρι #yes” το μυστήριο λύθηκε, η απόφαση πάρθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τα γυρίσματα για το ριάλιτι μόδας.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε αρχικά: «Αποκλειστικά σας λέμε στο “Καλοκαίρι #yes”, ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τα γυρίσματα για το “Shopping Star”. Μας είπε εχθές ο Χάρης Λεμπιδάκης ότι έφυγε αιφνίδια από τον ΣΚΑΪ».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Το project που παρουσίαζε για χρόνια η Βίκυ Καγιά και ήταν συνυφασμένη με αυτό, πλέον ήταν κενό, ξέραμε ότι γινόντουσαν δοκιμαστικά, με τις επικρατέστερες να είναι influencer πάνω στην μόδα. Τώρα γίνεται η ανατροπή με την αιφνίδια αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ, που τους άφησε στα κρύα του λουτρού απ’ ότι καταλάβαμε με την χθεσινή μας επικοινωνία με τον Χάρη και τώρα να δείτε που κούμπωσε η θέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ