Η Realnews σήμερα

Η Realnews κυκλοφορείσήμερα με βασικό θέμα συνέντευξη – ποταμό του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει: “Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση από μηδενική βάση… και για ρήξη με το παλιό καθεστώς”.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: “Για μας το μνημόνιο δεν είναι οι δέκα εντολές. Αφήνει περιθώρια για διαπραγμάτευση, για αντισταθμιστικά μέτρα, για δικαιότερη κατανομή των βαρών”. Ποιους κατηγορεί ότι έριξαν την κυβέρνηση και τι λέει για Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης ο οποίος επισημαίνει: “Είτε ό ένας από τους δύο βγει νικητής, ακόμη και αυτοδύναμος, είτε οι δύο τους βγουν ισοδύναμοι με διαφορά στήθους, εθνικό χρέος έχουν να συνεργαστούν αδελφικά για να σώσουν από κοινού την πατρίδα”. Ο Χ.Πασαλάρηςπροσθέτει: “Και όχι απλώς να συνεργαστούν αλλά και, με την ευλογία του κορυφαίου της τριανδρίας, του Προέδρου της Δημοκρατίας, να φτιάξουν μια πανίσχυρη κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα αντιβγεί στην ξενοκρατία και θα απαλύνει όσο γίνεται το θηριώδες μνημόνιο, μιας και οι ίδιοι δεν έχουν να υποσχεθούν «λαγούς με πετραχήλια», όπως παλιά. Μπορεί ετούτες τις μέρες να δείχνουν ότι αποκρούουν αυτή τη θεάρεστη λύση, στην πραγματικότητα όμως τη σκέπτονται και την εύχονται ,φτάνει ,όπως εκμυστηρεύονται, να τους ενθαρρύνει με την ψήφο της 20ης Σεπτεμβρίου ο λαός μας….”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-Ο Μεϊμαράκης επιστρέφει στη Ρηγίλλης και στήνει νέες συμμαχίες. Με ποιους συζητά την είσοδό τους στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

-Σταύρος Θεοδωράκης: “Τσίπρας και Μεϊμαράκης είναι παιδιά των κομματικών τους μηχανισμών”. 

-Παπανδρέου φωτογραφίζει Βενιζέλο: “Ποιοι υπονόμευσαν τη συνεργασία μας με το ΠΑΣΟΚ”. 

-Ντόρα Μπακογιάννη: “Θα πρέπει να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ”. 

-Δημοσκόπηση της MRB. Οι πολίτες ζητούν: Συνεργαστείτε όλοι για να σωθεί ο τόπος. Επίσης, στο ερώτημα αν δεν έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ με ποιον πρέπει να συγκυβερνήσει οι πολίτες απαντούν: 31,2% με τους ΑΝΕΛ, 30,5% με τη ΝΔ, 29,1% με το Ποτάμι και 14,7% με το ΠΑΣΟΚ.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Εντρομα (εξαιτίας των προηγούμενων επιτυχιών τους) τα γκάλοπ διαπιστώνουν ότι το “Όχι” του δημοψηφίσματος εξαερώνεται στις μετρήσεις τους. Κατόπιν τούτων, και προ του κινδύνου το “Οχι” να εξαφανισθεί και από την ελληνική γλώσσα, τα Ηνωμένα Γκάλοπ προτείνουν η 28η Οκτωβρίου εκάστου έτους να εορτάζεται την 29η Οκτωβρίου εκάστου τέρμηνου…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-Το Χόλιγουντ καλεί τον Γιάνη! Ο Βαρουφάκης κεντρικό πρόσωπο σε ταινία του Γαβρά.

-“Ονειρό μου είναι να κάνω οικογένεια”. Η Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, μιλά στην “R” για τα σχέδια που κάνει με τον σύντροφό της Ανδρέα Λιναρδάτο. 

-Οι σταρ που ξεφεύγουν από τους παπαράτσι. Ποιοι επώνυμοι επέλεξαν για τις διακοπές τους εναλλακτικούς προορισμούς.

-Εχει μάτια μόνο για τη Νατάσα. Ο Γιάννης Βαρδής περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του Ν.Σκαφίδα. 

-Και το όνομα αυτού… Πάρης! Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει στην “R” το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της. 

-Ελένη Ράντου: “Ο χρόνος μού έχει φερθεί τρυφερά”

-Ερρικα Πρεζεράκου: “Είμαι μόνη μου εδώ και έναν χρόνο”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ