Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Νέες εκλογές στον ορίζοντα!”κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “αιφνιδιασμό με λίστα εισηγούνται στον πρωθυπουργό”. 

Η Realnews επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι “στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα του λένε: “Δεν θα έχεις ποτέ μεγαλύτερη πολιτική ευκαιρία” και μάλιστα θεωρούν ότι στήνοντας πρόωρες κάλπες μέχρι τον Ιούνιο: 

– Θα επιτύχει μεγαλύτερη και καλύτερα ελεγχόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενόψει της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές.

– Θα έχει την ευκαιρία για “αναίμακτες” αλλαγές υπουργών με βάση την εμπειρία των πρώτων μηνών της διακυβέρνησης”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει ότι “ορισμένοι εισηγούνται την ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών και δημοψηφίσματος, αλλά δεν φαίνεται να εισακούονται μέχρι στιγμής”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Δώστε τέλος στην αστάθεια!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η χώρα δεν κυβερνάται όπως θα έπρεπε, καθώς τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και ικανός αριθμός υπουργών καταναλώνουν μέγα τμήμα του χρόνου και της ενέργειάς τους στη διαβούλευση με τους “θεσμούς” και με τις άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, σε βάρος των καθημερινών κυβερνητικών τους καθηκόντων”.

Ακόμη…

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, κρατά στα χέρια του ένα τρομερό χαρτί που κανένας προκάτοχός του δεν είχε, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρηςστο σημερινό άρθρο του. Εκτός από τη Μερκελοκρατούμενη Ευρώπη και την δοκιμαζόμενη Αμερική του Ομπάμα, η διψαλέα Ρωσία του Πούτιν και η παντοδύναμη Κίνα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην Ελλάδα με την καίρια στρατηγική θέση της ανάμεσα στα πεινασμένα Βαλκάνια και την φλεγόμενη Μεσόγειο. Είναι κρίμα να την ρεζιλεύουν μερικοί ανάξιοι καταληψίες που παίζουν το παιγνίδι του “επαναστάτη” με την ενθάρρυνση της λεγόμενης “Αριστερής Πλατφόρμας”. Καιρός λοιπόν είναι να αρπάξει ο Αλέξης Τσίπρας το βούρδ��υλα και να τον δοκιμάσει στα πισινά αυτών των… “ειρηνικών διαδηλωτών”…

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Μυστική έκθεση Ντράγκι για το κόστος ενδεχόμενου Grexit. Σε 1 τρισ. ευρώ υπολογίζονται οι συνέπειες από τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας.

– Πάνος Καμμένος: “Μακάρι να δέχονταν οι Αμερικανοί να συνεκμεταλλευτούμε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο”. ” Δεν υπάρχει κανείς ο οποίος θα είχε αντίρρηση, ούτε ο πρωθυπουργός”.

– Νίκος Παππάς: “Είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως την κανονικότητα στη χρηματοδότηση. Κανείς δεν θέλει να προκαλέσει δυστύχημα”.

– Κώστας Καραγκούνης: “Μια πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ο κ. Πανούσης δήλωσε ότι ‘στηρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση’. Δηλαδή θα μπορούσε να μην στηρίζει τον πρωθυπουργό; Ούτε την κυβέρνηση (της οποίας ο εαυτός του είναι μέλος της); Γιατρέ μου, όταν ζαλίζομαι τι χρειάζομαι; Παπά ή κομισάριο;”…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Επεσα στα πατώματα για τους άντρες”. Η Ζωή Λάσκαρη γράφει βιβλίο για την πολυτάραχη ζωή της. 30 χρόνια μετά την τολμηρή φωτογράφισή της στη Δήλο αποκαλύπτει: “Δεν πούλησα το γυμνό κορμί μου”. Και ένα κείμενο ψυχής για την επιστήθια φίλη της: “Αλίκη μου, ησύχασε!”.

– “Η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της”. Ο μαιευτήρας της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Σταματίου, μιλά στην “R” για τον τοκετό και τη μεγάλη χαρά της λαμπερής παρουσιάστριας.

– Χωρισμός-εξπρές: Τελείωσαν τα παθιασμένα φιλιά για τους Ιβάν Σβιτάιλο και Βασιλική Τρουφάκου, αφού οι δυο τους έριξαν αυλαία στη σχέση τους.

– Κάμερον Ντίαζ: “Δεν φέρνει την ευτυχία το να είσαι διάσημος”.

– Ενας χρόνος πάθους για Πρέλεβιτς-Σαμπάνη.

– Ψυχούλη-Αγριγιάννης: Ερωτικά μαγειρέματα στο πλατό της εκπομπής.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ