Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα 

Με τίτλο: “Πώς προσγείωσαν το… τίμημα!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στον διαγωνισμό για το Ελληνικό. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ανεξάρτητος εκτιμητής για την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε, τον Μάρτιο του 2013 αποτίμησε την κατώτατη εύλογη αξία του ακινήτου στο 1,239 δισ. ευρώ! 

Στο ρεπορτάζ της η Realnews αναφέρεται στη “χαμηλή προσφορά της Lamda Development και στο πού βάζει τον πήχυ το ΤΑΙΠΕΔ ενόψει της νέας πρότασης Λάτση που αναμένεται την Τετάρτη”. Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης πληροφορίες για τις “περίεργες διασυνδέσεις του αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ της διεκδικήτριας εταιρείας, με εταιρεία-σύμβουλο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος σημειώνει ότι οι εκλογές που έρχονται θα είναι ο τάφος του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος. Επισημαίνει ακόμη ότι “παρά τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ο ελληνικός λαός υποφέρει, υπομένει, καταριέται. Και δεν εννοεί να συγχωρήσει αυτούς που έφεραν την πατρίδα στο χείλος του γκρεμού. Αυτήν τη φορά γιορτάζει την εθνική επέτειο αποφασισμένος να μιμηθεί τους προγόνους του σε υπερηφάνεια. Αλλά και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους συμβιβασμένους…”.

 

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου: “Το “κούρεμα” του χρέους μας είναι μια κίνηση επιθετική κατά των κρατών της Ε.Ε. και των λαών τους”.

– Ρεπορτάζ για την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου: Επαιρνε επίδομα… ανηλίκου για τη βουλευτή κόρη της! (σ.σ. Ζωή Κωνσταντοπούλου).

– Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: “Προτείνουμε στους κυβερνητικούς  βουλευτές να μην ψηφίσουν τις “μεταρρυθμίσεις” του ΟΟΣΑ”.

– Οι 250 που “πέρασαν” το Ποτάμι: Ποιοι υπέγραψαν το καταστατικό ίδρυσης του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Μη λες κουβέντα κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα” τραγουδούσε ηΣωτηρία Μπέλλου πολλά χρόνια πριν να σκάσει στην Αθήνα ο κ. Τόμσεν και να μάθει τον κ. Σαμαρά, πού να βάζει την υπογραφή του…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Χολίδης – Μουστάκα μένουν μαζί! Στη Βούλα η ερωτική τους φωλιά. Η Χριστίνα του “Ράδιο Αρβύλα” έκανε τον τραγουδιστή να ξαναχαμογελάσει  μετά τον χωρισμό από τη Δούκισσα Νομικού.

– Εβγαλαν άδειες για τον γάμο τους. Η Ελενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μουζάκι Καρδίτσας.

– Λ. Καλφαγιάννης. Ο “Ελενίτσας” είναι μπαμπάς! Το μεγάλο μυστικό του ανερχόμενου ζεν πρεμιέ, τον οποίο θεωρούσαν όλοι εργένη.

– Αντ. Καφετζόπουλος: “Είναι μια κακή εποχή για όλους! Αλλά εμείς δεν απλωθήκαμε σαν οικογένεια, όπως άλλοι που έφαγαν τα μούτρα τους”.

– Η Αννα μάγεψε τον Σαμπάνη. Η τριήμερη απόδραση του τραγουδιστή με την Α. Πρέλεβιτς στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ