Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Χαριστική βολή σε μισθούς – δώρα” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα. Η εφημερίδα αναφέρεται στη σφοδρή επίθεση που θα γίνει στα εισοδήματα και τα εργασιακά δικαιώματα από τους δανειστές και δημοσιεύει αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν. Επίσης, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα, Ματίας Μορς, εκτιμά ότι: “Η Ελλάδα δεν αντέχει να πληρώνει πάνω από 450.000 δημοσίους υπαλλήλους”. 

Σύμφωνα με τη Realnews οι 6 «βόμβες» του Σεπτεμβρίου είναι:

1. Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

2. Μείωση του κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ.

3. Απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

4. Νέες περικοπές έως 30% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

5. “Μαχαίρι” στα εφάπαξ τουλάχιστον κατά 20%.

6. Νέο πρόγραμμα κινητικότητας για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Το σκάνδαλο της ασυλίας!”. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μήπως ήρθε η ώρα να εγκαθιδρυθεί επιτέλους ένα κράτος δικαίου, ισονομίας και ισοπολιτείας, στο οποίο οι πολιτικοί θα δίνουν καθημερινά και έμπρακτα το παράδειγμα της έντιμης και καθαρής πορείας; Μήπως ήρθε η ώρα να περάσει από τη Βουλή ένας νόμος, με μία μόνο φράση: “Ο πολιτικός έχει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του απλού πολίτη”;”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Γ. Στουρνάρας στην “R”: “Αν δεν γίνουν απολύσεις, δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις”. Τι δηλώνει ο “τσάρος” της οικονομίας για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και πώς απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε για τη δήλωσή του περί κόπωσης των βουλευτών. 

– “Μυστικός δείπνος” για νέο κόμμα. Συνάντηση πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και στελεχών της ΔΗΜΑΡ σε σπίτι των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Γιάννης Βρούτσης: “Τον Σεπτέμβριο ανοίγει και πάλι το ασφαλιστικό”.

Φώτης Κουβέλης: “Αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς νέα μέτρα”.

Θωμάς Λιακουνάκος: Τα δικαστικά μέτωπα και οι βόλτες στο Αιγαίο.

– O εισαγγελέας “καίει” τον Μαντέλη για τη μίζα της Siemens.

Επίσης, με άρθρο του υπό τον τίτλο: “Μια ελληνική “ανθοδέσμη” για τον Πρόεδρο Ομπάμα!..”,αφιερωμένο στον Αντώνη Σαμαρά, ο Χρήστος Πασαλάρης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι έχουν πει για την Ελλάδα οι πρόεδροι Τζέφερσον, Μονρόε, Ρούσβελτ και Κλίντον καθώς και δέκα κορυφαίες προσωπικότητες των ΗΠΑ. 

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

Τίτλοι τέλους στον έρωτα της Δούκισσας Νομικού με τον Χρήστο Χoλιδή: “Τελειώσαμε οριστικά…” – Τι λένε σε φίλους τους η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός τραγουδιστής. Οι πραγματικοί λόγοι που έφεραν τη ρήξη και οι χωριστές διακοπές σε Μύκονο και Σύρο.

Λιάγκας – Σκορδά: Το παρασκήνιο της μεγάλης μετακίνησης. Τι οδήγησε τον Γιώργο και τη Φαίη στην απόφαση να “μετακομίσουν” από τα τηλεοπτικά πλατό του MEGA σε αυτά του ΑΝΤ1. 

Ολγα Τρέμη: Βουτιές στην παραλ��α της Σάντα Μαρία. Οι οικογενειακές διακοπές της δημοσιογράφου με τον άντρα της Νίκο Νικητέα και τον γιο της Αλέξανδρο στο νησί της Πάρου. 

Λάκης Γαβαλάς: Οι διακοπές στην Πάρο και οι στιλιστικές επιλογές του εκκεντρικού σχεδιαστή που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο λιμανάκι της Νάουσας.

Πρώτη κοσμική έξοδος στη Χαλκίδα: Ο υπουργός Σίμος Κεδίκογλου και η Μαντώ Κόλλια παραβρέθηκαν πρόσφατα σε γάμο στενού τους φίλου.

Ρομανέλα: Η σύντροφος του Σαβιόλα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα.

Δούκα – Ιακωβίδης: H “αποκάλυψη” του έρωτά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ