Η Realnews σήμερα

 

Με τίτλο: “Σε λίστα του ΣΔΟΕ το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ελεγκτών λογαριασμοί και συναλλαγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η έρευνα επικεντρώνεται σε εμβάσματα και χρηματικά ποσά που διακινήθηκαν μέσω του ιδρύματος. Με την ίδια εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ελέγχονται και άλλα 386 φυσικά και νομικά πρόσωπα για φοροδιαφυγή. Όπως αναφέρει η Realnews, επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί και στελέχη τραπεζών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την κινητή και ακίνητη περιουσία τους. 

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: Η “ελαφρότητα” του νέου δικομματισμού

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “O νέος δικομματισμός, Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ,αποδεικνύεται μέχρι τώρα χειρότερος. Τα δυο “μεγάλα” κόμματα της εποχής μας αδυνατούν να συνεννοηθούν ακόμη και για τα στοιχειώδη, ακόμη και για όσα έχουν αυτονόητη, εθνική υποχρέωση σύγκλισης. Αλληλοκατηγορούνται μάλιστα συνεχώς, με τρόπο που δεν απαξιώνει μόνο τα ίδια και την πολιτική προσπάθειά τους, αλλά πολύ συχνά και τους δημοκρατικούς μας θεσμούς”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-Σε μια νύχτα “χάρισαν” στον Λιακουνάκο έργο 84,9 εκατ. ευρώ.

-Όλο το πόρισμα για τις 251 εταιρείες του Βίκτωρα Ρέστη.

-Το ημερολόγιο της Βίκυς Σταμάτη στη φυλακή.

-Βίβιαν Ρέντινγκ: “Η εποχή της τρόικας τελείωσε”. Η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν επισημαίνει ότι: “Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν την εμπιστεύονται και έχουν δίκιο. Η Ε.Ε. είναι έτοιμη να λύσει μόνη της τα προβλήματά της”.

Επίσης, ένα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί: Διπλή πρόκληση από την τρόικα. Ζητούν λουκέτο στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Θα διορίσουν τοποτηρητή για τα έσοδα και τις εφορίες.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη: “Καψώνι μεσ’ τον καύσωνα δεν είναι πρέπον! Ηρωϊκός όμως οΑντώνης πήρε ογδόντα κάμψεις απ’ την Τρόικα για τους ογδόντα που δεν απέλυσε. Μην περιμένετε τώρα να πάρει και 12.500 κάμψεις για να μην απολύσει 12.500 επίορκους με πτυχίο, τεμπέληδες μεντοκτορά και διεφθαρμένους τρίτεκνους!”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Έμη Λιβανίου μιλά για πρώτη φορά και για τον χωρισμό της: “Κάνω και πάλι όνειρα”. “Όταν ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει ένας καινούργιος”, λέει η γνωστή δημοσιογράφος. “Ο έρωτας πρέπει να εμπεριέχει σεβασμό και αγάπη. Δεν θα έκανα έκπτωση σ’ αυτό για να έχω μια συντροφιά στη ζωή μου”.

– Γάμος –  εξπρές: Γιατί ο Γιάννης Μπουρούσης και η αγαπημένη κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, Μαρία – Χριστίνα, βιάζονται να περάσουν βέρες. 

– Ελισάβετ Κατσαμάκη: Από την τράπεζα στην… πασαρέλα. Η απόφασή της να αφήσει το γραφείο για το μόντελινγκ χάρισε στην 26χρονη Κρητικιά τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας της δεκαετίας. 

– Σειρήνες στο Αιγαίο: Καυτές εμφανίσεις από τις πιο σέξι celebrities της διεθνούς και εγχώριας showbiz στα ελληνικά νησιά. 

– Νίνα Λοτσάρη: Η απόσταση έφερε τον χωρισμό της εντυπωσιακής σοπράνο με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο. 

– Η Βίκυ στο Μαϊάμι, ο Νίκος στην Αθήνα. Οι μοναχικές εμφανίσεις του Ν. Κριθαριώτη και η απόδραση της Β. Καγιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ