Η Realnews σήμερα

 Η Realnews σήμερα

 Με τίτλο: “Αρρωστο” σχέδιο των Γερμανών! κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση Ράϊχενμπαχ για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ευρωπαίοι μάνατζερ προβλέπεται να είναι τα “αφεντικά” του ΕΟΠΥΥ”. Όπως επισημαίνει η Realnews «σε “ασφαλιστική εταιρεία” που θα αγοράζει και θα πουλάει παροχές υγείας θέλουν να μετατρέψουν τον οργανισμό», ενώ «στον “αέρα” είναι η πρωτοβάθμια περίθαλψη και τα 300 πολυϊατρεία του ΙΚΑ». Επίσης, «επανεξετάζονται από μηδενική βάση οι παροχές όλων των ασφαλισμένων, ενώ στο τραπέζι μπαίνει και η μείωση του ιατρικού προσωπικού». Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος επισημαίνει: «δρομολογούνται αποφάσεις από ξένους ερήμην της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου».

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: ” ‘Η με την κοινωνία, ή με την τρόικα…”. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι άλλοτε ορκισμένοι πολιτικοί αντίπαλοι σήμερα συγκυβερνούν. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έχουν τώρα την τελευταία τους ευκαιρία να διδαχθούν από τα μοιραία για τη χώρα λάθη των μεταπολιτευτικών ηγεσιών τους και αφού τα παραδεχθούν δημόσια, να διορθώσουν όσα από αυτά μπορούν. Οι σκιαμαχίες τους για το παρελθόν ούτε αφορούν, ούτε συγκινούν πλέον κανέναν. Όσο φταίνε οι «πράσινοι», άλλο τόσο φταίνε και οι «γαλάζιοι». Και αν νομίζουν ότι, με την ελληνική κοινωνία να βυθίζεται στη φτώχεια και στην ανεργία, οι πολίτες θα μπουν στη διαδικασία να «ζυγίσουν» αν φταίει παραπάνω ο ένας ή ο άλλος, είναι μακρυά νυχτωμένοι. Η «μπάλα» αυτή τη φορά θα τους πάρει όλους μαζί! Αν δεν ανταποκριθούν στις λαϊκές προσδοκίες, θα εξαφανιστούν οριστικά από τον πολιτικό χάρτη της χώρας”.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– 356 μέτρα σε 90 ημέρες για να εγκριθεί η δόση των 8,1 δις ευρώ. Απολύσεις, πλειστηριασμοί ακινήτων και αυτόματες περικοπές δαπανών μέχρι τον Σεπτέμβριο στην ατζέντα της τρόικας.

– Για νέο κόμμα συζητούν οι παπανδρεϊκοί.

– Η επιστολή που έκαψε τη Βίκυ για το “παλάτι” της Αρεοπαγίτου. Η σύζυγος του Άκη έδινε εντολές για την ανακαίνιση του ακινήτου 8 χρόνια πριν το αγοράσουν

– Νικήτας Κακλαμάνης:”Δεν θα μας ευνουχίσει η συγκατοίκηση με το ΠΑΣΟΚ” – “Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για σύσταση Εξεταστικής για το μνημόνιο”

– Δημήτρης Παπαδημούλης: “Η κυβέρνηση δεν θα πέσει μόνη της. Χρειάζεται κι εμείς να σπρώξουμε περισσότερο”

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ανάστημα και όχι τεμενάδες στους υπαλληλίσκους της τρόικας”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη: “Δεν ξέρω πως λέγεται ο πονοκέφαλος στα γερμανικά, αλλά κάποια λέξη-πονοκέφαλος θα είναι. Οσο για τις άλλες λέξεις και φράσεις, όπως “ιδιωτικοποίηση της υγείας”, “μαμά, πονάω”, “γερμανός μάνατζερ” και “θεούλη μου”, όλες στα γερμανικά αποδίδονται με μια και μόνο λέξη: “καπούτ”…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Νύχτα τρόμου για τον Ρήγα. Επτά σφαίρες έκρυψαν άγνωστοι κάτω από το χαλάκι της πόρτας του διαμερίσματός του. “Θρίλερ” για τον δημοφιλή σκηνοθέτη και ηθοποιό. “Δεν είχα ποτέ μου ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν” δήλωσε ιδιαίτερα θορυβημένος στους αστυνομικούς.

– Σχέδια γάμου για τον Μπουρούση. Ο “ψηλός” της Εθνικής Ελλάδος και η Χριστίνα κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, βρίσκονται ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Κατρίν Ντενέβ: Βρήκε την “κόρη” της στην Ελλάδα. Η νεαρή ηθοποιός Βασιλική Πετρίδου θα βρεθεί στο πλευρό της Γαλλίδας σταρ στη νέα της ταινία.

– Βαγγέλης Περρής: “Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Αρναούτογλου συνέτριψε την εικόνα του καλού παιδιού” δηλώνει στην «R» ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά.

– Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή. Η Κατερίνα Καραβάτου στο σανίδι με θεατρικό παρτενέρ τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ