Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Σώστε την Πατρίδα!” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία βρίσκεται εκτάκτως στα περίπτερα από σήμερα

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “η χώρα διχάζεται και βυθίζεται” γι’ αυτό και είναι “επείγουσα και αδήριτη ανάγκη η σύναψη νέας συμφωνίας με τους εταίρους της Ε.Ε.”. Η Realnews σημειώνει ότι υπάρχει “αγωνία για το τραπεζικό σύστημα και για τις καταθέσεις των πολιτών”, αλλά και “ανησυχία για το ενδεχόμενο διεθνούς απομόνωσης και για τις συνέπειες που θα έχει στα ανοικτά εθνικά μας θέματα”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η Δευτέρα να μας βρει ενωμένους!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είτε επικρατήσει το “Ναι”, είτε το “Οχι”, η επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος θα είναι χειρότερη για την πατρίδα, ιδίως αν τα ποσοστά των δύο στρατοπέδων είναι κοντά και η διαμάχη τους συνεχιστεί πάνω από τα ερείπια της εθνικής μας οικονομίας και του τραπεζικού μας συστήματος”.

Επίσης, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί μιλούν στην “R” μιλούν την επόμενη μέρα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι Γιώργος Λιάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας ανοίγουν τον φάκελο της Ελλάδας των 60 ευρώ.

– Γιάνης Βαρουφάκης: Τα μοιραία λάθη του που οδήγησαν σε ναυάγιο τη διαπραγμάτευση.

– Τι σημαίνει η παρέμβαση Καραμανλή υπέρ του “Ναι”. Αναζωπυρώνονται τα σενάρια πολιτικής ενεργοποίησής του.

– 6 κορυφαίοι οικονομολόγοι αναλύουν τις επιπτώσεις του δημοψηφίσματος για την Ελλάδα και την Ευρώπη: Λ.Σμάγκι, Τζ.Γκαλμπρέιθ, Α.Σβαρτς, Α.Κρητικός, Α.Ριτσλ, Ρ. Σμιθ. 

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Λέει ο ποιητής για τους υπέρ Αχαϊκής Συμπολιτείας πολεμήσαντες, άμωμοι εσείς αν έφταιξαν ο Δίαιος και ο Κριτόλαος. Αμωμοι -αλλά για πρώτη φορά με τα μάτια θολά, καθότι πολλοί και πολύ θλιμμένοι οι γέροντες μας. Και κανείς δεν θέλει να βλέπει τον πατέρα του δακρυσμένον…”

Στη Reallife (στην έκδοση με προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ένας μεγάλος έρωτας για την Εύη. Νέο ειδύλλιο για την όμορφη δημοσιογράφο. Η Εύη Φραγκάκη βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του ναυπηγού Γιώργου Σαχάτ.

– Μυστικός γάμος στη Δράμα. Ο Θάνος Καληώρας θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη γοητευτική σύντροφό του Θωμαίδα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στις 11 Ιουλίου.

– Συγκατοίκηση για Τζένη-Αλέξανδρο. Η Τζ.Μπότση και ο σύντροφός της Αλ.Μιχαλάς μένουν πλέον μαζί στο καινούργιο της σπίτι στα βόρεια προάστια.

– Γιάννης Ζουγανέλης: “Το βραβείο μου είναι η αγάπη του κοινού”.

– Σίσσυ Φειδά: Έτοιμη να γίνει μητέρα

– “Θέλω να αποκτήσω ένα παιδί”. Η ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή δηλώνει στην “R” πως επιθυμεί να κάνει οικογένεια!

– Κώστας Αποστολάκης: “Δεν κάνουμε σχέδια γάμου με την Πηνελόπη”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ