Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Γιατί ο Ερντογάν «ντύθηκε» ξανά …σουλτάνος!” κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το παραλήρημα του Τούρκου Προέδρου για την Κύπρο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πώς ερμηνεύουν διπλωμάτες και αναλυτές τις εμπρηστικές δηλώσεις του ιδίου, αλλά και στενών συνεργατών του, που δυναμιτίζουν τις προσπάθειες του ΟΗΕ να επανεκκινήσει τον διάλογο για το Κυπριακό.

– Ορόσημο για το κυβερνητικό κόμμα της Τουρκίας οι δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου. Οι εθνικιστικές κορώνες και τα ακροδεξιά ανοίγματα με στόχο να κερδίσει τη μάχη της Κωνσταντινούπολης.

– Η αντίδραση της Αθήνας στις νέες προκλήσεις της Αγκυρας και τα επόμενα βήματα στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μητσοτάκης – Μπάϊντεν: Οι προετοιμασίες για το ραντεβού στον Λευκό Οίκο. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο στις 4 Απριλίου.

– Τρόμος πάνω από τη Μόσχα. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη ρωσική πρωτεύουσα με δεκάδες νεκρούς.

– Του δείχνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης: Βαρύ κλίμα για τον Καραμανλή και στη Ν.Δ. Μετά το άδειασμα από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, πυκνώνουν οι αντιδράσεις για τη στάση του πρώην υπουργού Μεταφορών στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

– Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: Το επικοινωνιακό σόου του στρατιώτη Κασσελάκη. Τον κατηγορούν ότι έχει μετατρέψει την ολιγοήμερη θητεία του σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

– Λίστα διακινητών στα χέρια της ΕΥΠ. Συναγερμός στην Αθήνα για το νέο κύμα μεταναστευτικών ροών από τον Νότο. Οι ελληνικές Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία για κύκλωμα Αιγυπτίων και Ελλήνων που έχει οργανώσει τις μαζικές μεταφορές μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη. Το παρασκήνιο της συμφωνίας της Ε.Ε. με την Αίγυπτο και τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα λάβει το Κάιρο για να εμπλακεί πιο ενεργά στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Δόμνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Μάντζος.

– Τρεις πρωταγωνίστριες στο πλευρό της Ελενας Αθανασοπούλου. Ολες οι εξελίξεις στη δίκη για τον βιασμό της από γνωστό σκηνοθέτη.

– «Εφοδος» στα πάρτι του κυκλώματος πορνείας. Δύο βίλες εκτός Αττικής και οι πελάτες που εκμεταλλεύονταν ανήλικες βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ